Van'da bugün elektrik kesintisi yapılacak

VEDAŞ, 28 Mayıs Salı günü (bugün) Van'ın 6 ilçe ve mahallesinde planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İşte Van'da elektriklerin kesileceği yerler ve saatleri…

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş.. (VEDAŞ), 28 Mayıs Salı günü (bugün) Van’da yapacağı onarım bakım nedeniyle planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. VEDAŞ tarafından yapılan açıklamada;

Van’ın İpekyolu ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Yeni, Serhat, Bostaniçi, Seyit  Fehim  Arvasi, Fırat, Karşıyaka, Hacıbekir, Kevenli Mahalelelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın İpekyolu ilçesinde 14.00 ile 17.00 saatleri arasında, Bostaniçi, Fırat, Hacıbekir,Halilağa, Karşıyaka, Kevenli,  Serhat, Seyit Fehim Arvasi, Yeni Mahalelelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Edremit ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Şabaniye Mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Edremit ilçesinde 09.00 ile 12.00 saatleri arasında, Ayazpınar, Bakacık, Doğanlar, Elmalık, Kavurma, Kurubaş, Şabaniye, Yeni Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Erciş ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Dinlence, Çelebibağı Ve Aşağıkozluca Mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Muradiye ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Beşparmak, Karahan, Kocasaban, Köşk, Ovapınar, Topuzarpa, Uluşar Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Muradiye ilçesinde 13.00 ile 16.00 saatleri arasında, Akçaçay, Dağören, Doğangün Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Gevaş ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Bahçelievler, Elmalı, Hişet, Karşıyaka, Orta, Pınarbaşı, Selimiye Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Özalp ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Emek, Eski Emek, Gözdeğmez, Kaşıkara, Sarıköy, Yünkuşak Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme