• Haberler
  • Güncel
  • Van'da bugün elektrik kesintisi yapılacak! Bu mahalleler dikkat…

Van'da bugün elektrik kesintisi yapılacak! Bu mahalleler dikkat…

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 3 Nisan Çarşamba (Bugün) Van'ın bazı ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 3 Nisan Çarşamba (Bugün) Gürpınar, Tuşba, Erciş,  ilçelerinde yapılacak olan onarım bakım çalışması nedeniyle planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İşte detaylar…

Van’ın Tuşba ilçesinde 09.00 ile 16.00 saatleri arasında, iskele mahallesinde, adıgüzel, ermişler, atmaca, akçift, esenpınar, otluca, aşıt, koçköy, sağlamtaş, tevekli, yemlice, alaköy, yeşilsu, akçaören, çakırbey, çolpan, tabanlı, ayanıs, dilimli, gülsünler, yumrutepe, değirmenözü, kolsatan, özyurt, pirgarip, dağönü, güvençli, halkalı, kasımoğlu, yaylıyaka, yeniköşk, bağdaşan, ocaklı, özkaynak, ağartı, göllü, meydancık, şahgeldi, karaağaç kumluca, derebey, mollakasım, gedikbulak, hıdırköy, satıbey mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Tuşba ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, mollakasım, alaköy mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Gürpınar ilçesinde 09.00 ile 15.00 saatleri arasında, hacıköy, oğuldamı, savacık mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Erciş ilçesinde 09.00 ile 16.00 saatleri arasında, çelebibağı mahallesi dere mevkii son durakta, örene mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Haber
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme