Van'da bu mahallelerde kesinti yapılacak!

6 Mart Çarşamba günü (Bugün) Van'da merkez ve bazı ilçelerde VEDAŞ tarafından yapılacak olan onarım ve bakım nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 6 Mart Çarşamba günü (Bugün) Van’da bazı ilçe ve mahallelerinde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İşte VEDAŞ’ın uyarıda bulunduğu yerler…

VAN’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ YAPILACAK:

Van’ın İpekyolu ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında; yeni,bakraçlı,kevenli, karşıyaka,bostaniçi mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Edremit ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında; kurubaş mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Tuşba ilçesinde 09.00 ile 16.00 saatleri arasında; kalecik,alabayır,beyüzümü,seyrantepe mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın İpekyolu ilçesinde 09.00 ile 16.00 saatleri arasında; baklatepe, yukarıgölalan, aşağıgölalan, bostaniçi, yukarıgüneyce, ılıkaynak, erçek,  karagündüz mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Muradiye  ilçesinde 09.00 ile 16.00 saatleri arasında; kuşçu, akçaçay, otlakbaşı, esenkoç, akbulak, dağören, erişen, sarımemet, doğangün, kelle, sürüyolu mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme