Van'da bu mahallelerde elektrikler kesilecek

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Van merkez dahil olmak üzere bir çok yerde elektriklerin kesileceğini duyurdu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 29 Mart Cuma (Bugün) Van’ın merkezi dahil olmak üzere 6 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. Van’da elektrik kesintisinin detayları şu şekilde;

Van’ın İpekyolu ilçesinde 09.00 ile 11.00 saatleri arasında, Selimbey Mahallesi Ve Yalı Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Edremit ilçesinde 09.00 ile 15.00 saatleri arasında, Taşkonak,Köprüler Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Muradiye ilçesinde 11.00 ile 16.00 saatleri arasında, Babacan,Yenişehir,Fevzi Çakmak,Şehitmehmetbey,Balaklı,Kandahar Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Başkale ilçesinde 09.00 ile 15.00 saatleri arasında, Yeni Mahalle Ve Hafiziye Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Gürpınar ilçesinde 09.00 ile 15.00 saatleri arasında, Hacıköy, Oğuldamı,Savacık,Işıkpınar, Güleçler,Bozyiğit, Hamurkesen,Sapakonak, Arındı,Dikbıyık,Günbaşı, Üçdoğan,Cumhuriyet, Gölardı,Kapçık,Murataldı, Topyıldız,Beşbudak,Çepkenli, Tepegören,Yaramış,Yoldüştü, Geçerli,Ortaköy,Özlüce, Taşlıyazı,Yatağan, Değirmendüzü,Kalkanlı, Karakoç,Kılıçtutan,Çörekli, Erkaldı,Kuşdağı,Parmakkapı, Sıcaksu,Topçudeğirmeni, Yedisalkım,Doluçıkın, Hoşap,Öveçli,Yurtbaşı, Bölmeçalı,Bükeç,Yolaşan, Koçgüden,Taşdöndüren,T Utmaç,Bağrıyanık,Geziyurt, Tutak,Dağseven,Kırkgeçit, Ongun,Sütlüce,Mollahüseyin, Sevindik,Akdoğu,Alnıak, Çatakdibi,Cevizalan,Dolaylı, Giyimli,Yalınca,Örmeli, Üçgen,Uzungedik Mahallerinde, Çakınlı,Parmakkapı,Çavuştepe, Yukarıkaymaz,Değirmendüzü, Ortaköy,Yatağan,Akpınar,Otbiçer, Sakalar,Akbulut,Hoşap,Koyunyatağı, Aşağıkaymaz,Cumhuriyet mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Gevaş ilçesinde 09.00 ile 15.00 saatleri arasında, Kızıltaş,Gündoğan mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Gevaş ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Gündoğan mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme