Van'da arefe yoğunluğu

Van'ın Cumhuriyet Caddesi ve Kazım Karabekir Caddesinde kurban bayramı alışverişini arefe gününe bırakan vatandaşlarla doldu.

Van'da Kurban Bayramı'nın arefe gününde alışveriş telaşı en üst seviyeye ulaştı. Şehrin en işlek bölgelerinden olan Cumhuriyet Caddesi ve Kazım Karabekir Caddesi, vatandaşların bayram hazırlıkları için akın ettiği noktalar haline geldi. 

Öğlen saatlerinden itibaren dolup taşan caddelerde, bayram hazırlıkları için yoğun bir hareketlilik var. Giyim, ayakkabı, şekerleme ve kuruyemiş satan esnaf, yükselen fiyatlar nedeniyle bazı vatandaşlar alışveriş yapamadan dönmek zorunda kaldığını belirtti. Bu durum, özellikle küçük esnaf için zorlayıcı; çünkü müşterilerin bir kısmı eli boş dönerken, esnaf da evine ekmek götürmekte güçlük çekiyor.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
ŞEHİR BİTMİŞTİ, KALAN CANI DA ÇIKTI. 15 Haziran 2024 20:15

Kaldırımların işgal edilmiş hali ortada. Çarşı pazarların, cadde sokakların, semt ve mahallelerin, park ve yeşil alanların, kanal ve derelerin içler acısı kirli hali ortada. Van adeta bir ÇÖP KENT olmuş. Bu şehir bu toplumun eseri. İnsan kalitemiz bu, temizlik anlayışımız bu, şehir kurallarına bağlılığımız bu, kendimize ve kentimize verdiğimiz değer bu. Ülkedeki en kirli, en düzensiz şehir inanın Van'dır. Gidin Ordu'ya, Giresun'a, Trabzon'a, Nevşehir'e, Erzurum'a, Eskişehir'e, Konya'ya, Amasya'ya, Kocaeli'ye, Mersin'e bakın bir de gelin berbat hale getirdiğiniz kirli, düzensiz, boğucu, bakımsız, keşmekeş ve ÇÖP KENT haldeki Van'a bakın.Van yıllardır kirli. Her yıl daha fazla kirleniyor, her bayram daha berbat hale geliyor. Yayalar için bu şehirde kaldırım zaten kalmamış. Cadde ve sokaklar da ücretli otoparka dönmüş. Şehrin her yeri de hayvan satış yeri olmuş. Gelinen noktada Van KURBANLIK ŞEHİR oldu.

Bakmadan Geçme