Van'da 35 yıl sonra gelen vefa ziyareti
Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, 1990-1994 yılları arasında Edremit ilçesinde Jandarma Karakol Komutanı olarak görev yaptığı dönemde birlikte mesai arkadaşlığı yaptığı merhum Elmalık Köyü Muhtarı Arafat Durmaz'ın ailesini ziyaret etti.
Yıllar sonra gerçekleşen bu anlamlı ziyarette Elmalık Mahalle Muhtarı ve mahalle sakinleri de hazır bulundu. Ziyaret sırasında geçmişe dair anılar paylaşıldı, duygu dolu anlar yaşandı.
Tuğgeneral Mücahit Avkıran, ziyareti kapsamında merhum Muhtar Arafat Durmaz’ın kabrini de ziyaret ederek dua etti.
Durmaz ailesi ve Elmalık Mahallesi sakinleri, yıllar öncesine dayanan bu dostluğun unutulmamasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Tuğgeneral Avkıran’a teşekkür ettiler.