VAN BELEDİYESİ'NDEN ŞENLİK

Van Belediyesi ve Halk Evleri Öğrenci Kollektifleri tarafında organize edilen şenliğe Van Belediye Başkan Yardımcısı Abdurahman Doğar, Halkevleri üyeleri ve belediye yetkilileri katıldı. Şenlik öncesi bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Doğar, deprem sonrası Halk Evlerinin depremzedeler ve çocuklar için yapmış oldukları anlamlı yardımlarından dolayı teşekkür etti. Konteynır kentte yaşanan içme suyu ve yol sorunların en geç bir ay içerisinde tamamlanacağını belirten Doğar, halka kentin tüm noktalarında hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.
Doğar, yaptığı konuşmanın ardından beraberindekilerle birlikte şenlikleri izledi. Şenlik sonrası konteynır kentte oturanlarla çay içen Doğar ve beraberindekiler, halkla uzun bir süre sohbet etti.
Yaşanan depremden hemen sonra kentte geldiklerini aktaran Halk Evleri üyesi Ozan Gündoğdu da çocukların yanlarından hiç ayrılmadıklarını söyledi.
İftar sonrası başlayan şenlikler çocuklar tarafından hazırlanan müzik dinletisi ve halk oyunları gösterileri yapıldı. Gecenin geç saatlerine kadar süren etkinlik çekilen halaylarla sona erdi.

vanhaber,van belediyesi,halk evleri,duhok

Bakmadan Geçme