Van Asker Hastanesi Ulusal Kanal'da

Gazetemizin yazı işleri müdürü ve köşe yazarı İkram Kali'nin 'Asker Hastanesi'ne kıymayın' başlıklı köşe yazısı Ulusal Kanal'da Can Karadut'un sunduğu Günaydın Türkiye programında ekrana geldi.

Burhan Ergin    

Van'ın sorunlarını, taleplerini gündeme taşıyan Vansesi'nin haber ve köşe yazıları ulusal televizyon kanallarında ve gazete sayfalarında Türkiye gündemine gelmeye devam ediyor. Van’ın 83 yıllık ilk gazetesi özgür, bağımsız ve tarafsız yayıncılık ilkeleriyle gazetecilik yapan Vansesi Gazetesi kentimizin önemli sorununu konu eden yazı işleri müdürümüz ve köşe yazarımız İkram Kali’nin “Asker Hastanesi’ne kıymayın” başlıklı köşe yazısı bu kez de  Ulusal Kanal ekranlarında konuşuldu.   

"Asker Hastanesi yıkılmasın"  

Yazı işleri müdürümüz ve köşe yazarı İkram Kali’nin “ Asker Hastanesi’ne kıymayın” başlıklı köşe yazısında  tarihi Van Asker Hastanesi'nin yıkılmasının engellenerek başka yerde yapılmasını ve binanın müze olarak kullanılması çağrısı  Ulusal Kanal’da  Ulusal Kanal’da Can Karadut’un sunduğu Günaydın Türkiye programında ekrana geldi. 

Can Karadut köşe yazsından geniş bir bölüm okuyarak Van Asker Hastanesi’nin yıkılmasının önlenerek Tuşba ilçesine yapılacak hastanenin farklı yerde yapılması gerektiğini söyledi. 

Vansesi Van'ı Türkiye gündemine taşıyor 

Van'ın 83 yıllık markası; tarafsız, bağımsız,  özgür, güncel ve ilkeli yayın yapan, gazetesi Vansesi’nin Türkiye’nin önemli haber kanalları arasında yer alan Ulusal Kanal’da Günaydın Türkiye haber programında program yapımcısı ve sunucusu Can Karadut tarafından okunmaya devam ediyor. .  

Van'ın sorunlarını, taleplerini, başarılarını sayfalarına taşıyan Van'ın 83 yıllık sesi,  gözü kulağı, Vanlıların buluşma adresi Vansesi Gazetesi haberleriyle Ulusal Kanal’da Can Karadut’un sunduğu Günaydın Türkiye haber programında ekrana gelerek bir kez daha Van'ın sesini milyonlara duyurdu.  

Yorumlar 1
Aykut 04 Şubat 2021 21:01

Tebrikler, çok önemli bir konuya dikkat çektiniz.

Bakmadan Geçme