Van AK Parti'den vatandaşlara aşure ikramı

AK Parti Van İl Başkanlığı Kadın Kolları Hazret-i Ömer Caminde öğle namazının ardından Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikram etti.

Muharrem ayı vesilesi ile bir dizi programlar düzenleyen AK Parti Van il başkanlığı Beşyol Meydanı Hazret-i. Ömer Cami avlusunda öğle namazının ardından vatandaşlara aşure dağıttı. Programa AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, İl Gençlik Kolları Başkanı Suat Özdağ ve çok sayıda partili katıldı.

 

Düzenlenen etkinlikte konuşan AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, birlik, beraberlik ve dayanışmanın bir örneği olan Muharrem ayında vatandaşlara aşure dağıtmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Duran, ‘‘Birlik ve beraberliğin simgesi olması adına, bütün güzelliklerin birlikte paylaşılması adına aşure dağıttık. Vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdiler. Emeği geçen ve bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.


Daha sonra konuşan AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda ise, en eski geleneklerden olan aşure yapım ve dağıtımını devam ettirmeye çalıştıklarını ifade etti. Soğanda, ‘‘Birlik ve beraberliğin simgesi olması ve bütün güzelliklerin birlikte paylaşılması adına halkımıza aşure dağıttık. Vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdiler. Yaklaşık 1000 vatandaşımıza aşure ikramında bulunduk. Emeği geçen ve bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Bakmadan Geçme