Van'a 118 yeni anaokulu yapıldı

Van Valisi Ozan Balcı, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) kampüsündeki Çocuk Van Anaokulu ve kreşini ziyaret etti. Ziyaret sırasında sınıfları gezen Vali Balcı, minik öğrencilere ve öğretmenlere kitap hediye etti. Vali Balcı, yaptığı açıklamada Van'da okul öncesi eğitim alanında önemli yatırımların gerçekleştirildiğini belirtti.

Vali Balcı, il genelinde 577 derslikten oluşan 111 yeni anaokulu yapıldığını ifade etti. Ayrıca, şu anda 7 yeni anaokulunun inşa edildiğini ve bu okulların en kısa sürede tamamlanarak çocukların eğitimine açılacağını belirtti.

Bu yatırımlarla birlikte Van'da anaokulu sorununun çözüldüğünü vurgulayan Vali Balcı, çocukların eğitimine büyük önem verdiklerini ve bu alanda yapılan çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Van Valisi Ozan Balcı'nın ziyareti ve yaptığı açıklamalar, Van'da okul öncesi eğitim alanında yapılan yatırımların önemini ve çocukların eğitimine verilen değeri vurgulamaktadır. Bu yatırımlarla birlikte Van'da anaokulu eksikliğinin giderildiği ve çocukların daha iyi eğitim imkanlarına sahip olduğu belirtilmiştir.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme