Vali Zorluoğlu ve eşi, Arife günü çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi

Van Valisi Murat Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu, Kurban Bayramı arifesinde, şehit ailelerini ve eski Büyükşehir Belediyesi personeli ALS hastası Mustafa Çelik'i evlerinde ziyaret etti.

Ziyaretler kapsamında Vali Zorluoğlu ve beraberindekiler, ilk olarak 27 yıl görev yaptığı Van Büyükşehir Belediyesi personeliyken yakalandığı ALS hastalığından dolayı tekerlekli sandalyede yaşamını sürdürmek durumunda kalan Mustafa Çelik’in evine gitti. Burada Çelik ailesinin bayramlarını kutlayan Vali Zorluoğlu, zihinsel fonksiyonları yerinde olan Mustafa Çelik’in kendi geliştirdiği ve ailesine de öğrettiği iletişim yöntemi aracılığıyla kendisiyle sohbet etti.

Çelik ailesinin evinden, Yalı Mahallesi’ne geçen Vali Zorluoğlu ve beraberindekiler, burada ise Başkale ilçesi Albayrak Karakolu’nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ferdi Akman'ın ailesiyle bir araya geldi. Bayramlarını kutladığı şehit ailesine, eşi, güvenlik birim yetkilileri ve eşleriyle, evlerine misafir olmaktan onur duyduklarını söyleyen Vali Zorluoğlu, aileyle gerçekleşen sohbetten de büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Kurban Bayramı tebriklerini iletti.

Son olarak Edremit ilçesinde 2012 yılında şehit edilen polis memuru Murat Dilmaç’ın ailesinin evine misafir olan Vali Zorluoğlu ve beraberindekiler, şehidin babası Celalettin Dilmaç ve diğer aile fertleriyle bayramlaşıp sohbet etti.

Vali Murat Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu’nun ev ziyaretlerinde, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Salih Karataş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdür Vekili Murat Şeker, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdurrahman Çohaz ile eşleri de yer aldı.

Bakmadan Geçme