VALİ ZORLUOĞLU, VATANDAŞLARLA İFTAR AÇTI

Vali Murat Zorluoğlu, Edremit Kaymakamlığı ve Belediyesi tarafından, ilçe merkezindeki meydanda kurulan iftar sofrasına konuk olarak vatandaşlarla birlikte iftar açtı.

Burhan Ergin

İftar sonrası vatandaşlara hitap eden Vali Zorluoğlu, Ramazan ayının rahmet ve mağfiret ayı, birlik beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularımızın adeta zirve yaptığı ay olduğunu söyledi.

Ramazan'ın bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni içinde barındıran ve bu bakımdan da Müslümanlara günahlarından arınma fırsatı sunan eşsiz bir ay olduğunu ifade eden Vali Zorluoğlu, şöyle konuştu: "Allah bizleri bu aydan en iyi şekilde faydalanan kullarından eylesin, bu yıl Ramazan, Van'da, Van'ın her köşesinde, her ilçesinde bir başka güzel. Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri olarak, uzun zamandır hasret kaldığınız Ramazan programları hazırladık. Büyükşehir Belediyesi ve İpekyolu Belediyesi olarak, il merkezinde kurduğumuz iftar çadırında, genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle, fakiriyle zenginiyle her gün 4-5 bin misafirimizle o alanda iftar yapıyoruz. Ayrıca, tıpkı burada Edremit'te olduğu gibi çeşitli Ramazan etkinlikleri orada da gece boyunca devam ediyor. Diğer taraftan da sosyal belediyecilik çalışmalarımızla sizlerin gönüllerine hitap etmeye çalışıyoruz. Bütün bu hizmetlerin hepsi huzur ve güven ortamının sağlanması ile mümkün oluyor. Bu nedenle sizlerden bu huzur ortamına sonuna kadar sahip çıkmanızı özellikle istirham ediyorum. Destek sizden, hizmet; devletimiz ve hükümetimizdendir."

Alanda düzenlenen Ramazan etkinlikleri sanatçı Mustafa Keser'in verdiği konserle devam ederken, iftar sofrasına Vali Murat Zorluoğlu'nun yanı sıra, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan ve eşi Dilek Özfidan, İl Emniyet Müdür Vekili Hayati Önge, Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, kurum amirleri ve binlerce vatandaş misafir oldu.

Bakmadan Geçme