VALİ VE İL SAĞLIK MÜDÜRܒNE TEŞEKKÜR

Van’da, sol gözünü kaybetme riski bulunan Yunus Çağan adlı vatandaş, kendisine yardım elini uzatan Van Valisi Aydın Nezih Doğan ile İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Acar’a teşekkür etti.

14 yıl önce yakalandığı hastalıktan dolayı sağ gözünü kaybeden Yunus Çağan, aynı hastalığın sol gözüne de bulaşması üzerine yaklaşık 3 ay önce yetkililerden yardım istemişti. Van Valisi Aydın Nezih Doğan ile İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Acar’ın kendisine destek çıktığını ve onların sayesinde tedavi olduğunu belirten Çağan, “Yaklaşık 2 ay önce Valimiz Aydın Nezih Doğan ile İl Sağlık Müdürümüz Dr. Bilal Acar, beni hemen Ankara’ya gönderip tedavimi yaptırdılar. Onların sayesinde artık sol gözümden rahatsızlık duymuyorum. Tedavilerden önce sürekli gözüm yaşarıyordu, ağrıyordu. Ancak şimdi daha iyiyim. Ben verdikleri desteklerden dolayı Valimize ve İl Sağlık Müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi.
Kıldığı her namaz sonrasında Vali Doğan ve Dr. Acar’a dua ettiğini dile getiren Çağan, “Şu anda ailece çok mutluyuz. Eşim ve çocuklarımla birlikte bu mutluluğumuzu onlara borçluyum. Her namaz sonrasında Allah’a dua ediyorum. Bizlere yaşattıkları bu mutluluğun onların da yaşamasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme