Vali Balcı ve Müdür Aras'tan açılış öncesi son incelemeler

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı ile Van İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Arası, kentte yeni yapılan modern anaokulunda yapılacak olan açılış öncesi incelemelerde bulundu.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Ozan Balcı ile Van İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Arası, Van'ın İpekyolu Caddesi üzerinde yaptırılan 12 derslikli Van Gölü anaokulunda açılış öncesi son incelemeleri yaptı. Yapımı tamamlanan İpekyolu Caddesi'nde inşa edilen 12 derslik Van Gölü Anaokulu, modern mimarisi ve donanımlı olanaklarıyla açılışa hazır. Nitelikli eğitim kadrosuyla çocukların gelişimine odaklanırken, konforlu ve güvenli bir öğrenme ortamı sunuyor. Açılış için büyük heyecanla hazırlanıyor.

Önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan; kütüphanesi, oyun alanları, yemekhanesi, çok amaçlı salonu, dinlenme alanları gibi birçok donatısıyla modern yapısıyla Van Gölü Anaokulunda Van İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras'tan bilgi alan Van Valisi Ozan Balcı, "Anaokulları çocuklarımızın eğitimine büyük katkı sağlıyor. İlimizde 111 yeni anaokulu yaptık. İnşallah buradaki anaokulumuz ile birlikte açılışlarını yapacağız. İlimize hayırlı olsun." Şeklinde ifadelerini kullandı.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme