Vali Balcı: Çalıştaydaki talepler ve öneriler ev ödevim olacak

Van'ın Geleceği Çalıştayı'nda katılımcılarla bir araya gelen Vali Ozan Balcı, 'Çalıştayın bütün sonuçlarını ele alacağız. Yol haritamızı belirleyeceğiz. Bu benim ev ödevim olacak' dedi.

Vansesi Haber Merkezi

Van’ın sorunlarının istişare edilip tartışılacağı ve çözüm önerilerinin ortaya koyulacağı Van’ın Geleceği Çalıştayı sona erdi.

Çalıştayda Eğitim, Ulaşım, Altyapı, Tarım, Sanayi ve Teknoloji, Kırsal Kalkınma, Ekonomi ve İstihdam, Asayiş ve Güvenlik, Kültür Turizm ve Sanat, Göç, Sağlık, Kamu Hizmetlerinin Etkin ve Verimli Sunumu, Gençlik ve Spor, Aile ve Sosyal Politikalar, Diyanet Hizmetleri ve Çevre İmar ve Kentsel Dirençlilik gibi konular masaya yatırıldı.

Vali Ozan Balcı, katılımcılarla bir araya gelerek çalıştayın Van için önemine dikkat çekti.

BU KENTE ÇOK BÜYÜK DEĞER KATTINIZ

Vali Ozan Balcı, “Devlet millet namına, ahlaka hukuka uygun, Vanlı hemşerilerimizin her işini yaparım, yaptırırım. Van asaletli bir şehir insanları soylu ve yüksek karakterli. Yaptığımız işlerle Allah rızasını kazanıp milletimizin hayır duasını aldığımız zaman amacımıza ulaşmış olacağız. Hayırlı güzel işleri hep beraber yapmış oluyoruz. Hepiniz benim için önemlisiniz. Ürettiğiniz değerler açısından da önemlisiniz. Bu kente çok büyük değer kattınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Çalıştayın bütün sonuçlarını ele alacağız. Yol haritamızı belirleyeceğiz. Bu benim ev ödevim olacak. Çalışmalara başlayıp sorunları kısa, orta ve uzun vadede çözeceğiz. Çalıştayı gençler dahil her kesimden katılımcı bir şekilde yaptık. Çağdaş anlamda kamu yönetiminin amacı da budur” dedi.

Daha sonra eğitim masasına oturan Vali Ozan Balcı, eğitimin kendisi için bir numara olduğunu belirterek, önerilerini ve yapacaklarını raporlara yazdırdı.

Bakmadan Geçme