Uyuyan kocasını av tüfeğiyle öldürdü!

Adana’nın Kozan ilçesinde bir kadın, kendisini sürekli dövdüğünü iddia ettiği kocasını uyurken av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Olay, Çanaklı Mahallesi Hızır Ali Sokak'taki bir evde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Halil Y. (45), sahurunu yapıp sabah namazını kıldıktan sonra yattı. Kocasının uyuduğunu gören eşi Emine Y., evde bulunan av tüfeğiyle Halil Y.'nin başına bir el ateş etti. Kocasının öldüğünden emin olan Emine Y. komşusuna giderek, "Eşimi öldürdüm, çocuklarıma iyi bakın. Şimdi de polisi ve kocamın akrabalarını arıyorum" dedi.

Güvenlik güçlerini ve akrabaların arayan kadın, olay yerine gelen polislere teslim oldu. Emine Y. ile eşinin mahallede terzilik yaptığı öğrenildi.

Emine Y.'nin polise verdiği ilk ifadesinde, "Beni her gün dövüyordu, hakaret ediyordu. Dayanamadım. Uyuduktan sonra tüfekle öldürdüm" dediği öğrenildi.

Olaydan sonra eve gelen polisler, geniş çaplı inceleme başlattı. Eve gelen maktulün yakınları ağlayarak sinir krizleri geçirdi.

Cesedin, cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemelerinin ardından önce hastane morguna, daha sonra da Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenildi.

Bakmadan Geçme