• Haberler
  • Asayiş
  • Ünlü şarkıcıya yol ortasında dayak: Ameliyat olacak!

Ünlü şarkıcıya yol ortasında dayak: Ameliyat olacak!

Ünlü şarkıcı Emirkan Yıldız, çocuklarını okuldan almak isterken, bir kadın ve koruması tarafından saldırıya uğradı. Emirkan'ın avukatı, suç duyurusunda bulunarak olayı Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletti.

Ünlü şarkıcıya yol ortasında dayak: Ameliyat olacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ünlü şarkıcı Emirkan Yıldız, çocuklarını okuldan almaya gittiği sırada araç park etme konusunda yaşanan bir anlaşmazlık sonucu bir kadının koruması tarafından darp edildi. Emirkan'ın avukatı, olayın ardından suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

AMELİYATA ALINACAK

Şarkıcının Instagram hesabından yapılan paylaşımda “Sanatçımız Emirkan önce sözlü tacize, sonrasında tahrik ve hakaretle başlayan arbede sonucu düşüp omzunu kırmıştır. Ameliyata alınacaktır” denildi.

Ünlü şarkıcıya yol ortasında dayak: Ameliyat olacak!

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK

Emirkan’ın avukatı tarafından yapılan açıklamada da “Müvekkilim Emirkan Yıldız ve eşi Serap Yıldız okul çıkışı çocuklarını alırken önce sözlü tacize maruz kalmış ardından da tacizde bulunan hanımefendinin koruması tarafından darbedilerek yaralanmıştır. 

Vücudunda kırık oluşan müvekkilim çok zor bir ameliyat geçirdi, şu an sağlık durumu iyi. Bu korkunç ve üzücü olaya sebep olanlar ve ilgililer hakkında tarafımızca Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduğumuzu kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız” ifadeleri kullanıldı.

 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme