• Haberler
  • Dünya
  • Ünlü oyuncu 3 çocuğuyla trafik kazasında hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu 3 çocuğuyla trafik kazasında hayatını kaybetti

41 yaşındaki başarılı dublör, oyuncu ve dövüş sanatçısı 5 çocuğu ile birlikte kaza geçirdi. Ünlü oyuncu geçirdiği trafik kazasında 3 çocuğuyla birlikte hayatını kaybetti. Korkunç kazada yaralanan iki çocuğu ise hastane de tedavi görüyor.


Black Panther ve Avengers gibi filmlerdeki rolüyle tanınan dublör Taraja Ramsess ve çocuklarının içinde bulunduğu otomobilin, otoyol çıkışının sol şeridinde arızalanan bir traktör römorkuyla çarpıştığı kaydedildi.

HASTANEDE TEVAVİ GÖRÜYORLAR

Korkunç kazada oyuncu ve 3 çocuğu hayatını kaybederken 2 çocuğu da hastaneye kaldırıldı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIM YAPTI

Anne Akili Ramsess, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Güzel, sevgi dolu, yetenekli oğlum Taraja ile 13 yaşındaki torunum Sundari, 10 yaşındaki torunum Kisasi ve 8 haftalık yeni doğan torunum Fujibo, korkunç bir trafik kazasında öldü. Oğlumun derin bir sevgi kapasitesi vardı ve çocuklarını her şeyden çok sevdi. Dövüş sanatlarını, motosikletlerini ve film yapımıyla ilgili her şeyi çok severdi. Aman Tanrım! Gittiklerine inanamıyorum." Sözlerine yer verdi.

Torunlarının kazadan sağ kurtulduğunu ifade ederek, "Sağlıklarına kavuşmaları için duacıyız. Şimdiden güzel sözlerle ve dualarla ulaşan pek çok kişiye teşekkür ederim" söyledi.

Kaynak: Haberlercom

Bakmadan Geçme