• Haberler
  • Güncel
  • Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Bayramlaşma

Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Bayramlaşma

Van’ın Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, kurum çalışanları ile bir araya gelerek Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Müdürlüğün toplantı salonunda kurum çalışanları ile bir araya gelen Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, “En güzeli bayramı beraber geçirmek olsa da imkânı olmayanlar için telefon açıp kutlama yapan mesai arkadaşlarıma öncelikle teşekkür ediyorum. Güzel düşünceler nefeslere dolarsa güzel dualar olur, dua ise Yüce Allah’a gider nur olur. Gökyüzünde buluşan dualarımızın nurlanması ümidiyle dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar; milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle bu bayramda gönlünüz dertlerinden arınmış, tüm gözyaşlarınız dinmiş olsun. Yüzünüzde hep gülümseme, kalbiniz huzurla dolsun. Dua kapılarının ağzına kadar açık, bela ve kötülüklerin arındırıldığı bu güzel günde mübarek Ramazan Bayramı’nızı kutlarım” dedi.
Yapılan konuşmanın ardından ilçe şube müdürleri Hasan Keleş ve Mehmet Güzelyıldız, dilek ve temennilerini söyledikten sonra kurum çalışanlarına şeker ve kolonya ikram edilerek tek tek bayramları kutlandı.

Bakmadan Geçme