Türkoğlu Sokağı yeni görünüme kavuşacak

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, ilçe genelinde esnaf buluşmalarına devam ediyor. Bahçıvan Mahallesi Türkoğlu Sokak esnafıyla çay evinde bir araya gelen Aslan, prestij sokak çalışmalarının yapılacağı sokakla ilgili esnafları görsel sunum eşliğinde bilgilendirdi.

Vansesi Haber Merkezi

Ziyaretler kapsamında, esnafın ve vatandaşların görüş, öneri ve sorunlarını dinleyen Başkan V. Aslan, ilk olarak Hafiziye Mahallesi Eski Cezaevi Caddesi esnafıyla bir araya geldi. Buluşmada belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de hazır bulundu. Esnaflar, caddenin baştan başa prestij cadde olarak düzenlenmesini, araç park probleminin çözülmesini, ışıklandırma sorunun giderilmesini, alt yapı problemlerinin çözülmesini ve cadde ortasındaki elektrik direkleri ile panolarına bir çözüm bulunmasını istedi.

“Nitelikli hizmet sunmak için çalışıyoruz”

İpekyolu ilçesinin daha güzel olması için, sorunları yerinde tespit edebilmek adına esnafları dinlediklerini belirten Başkan Vekili Sinan Aslan, “Amacım şehre bir şeyler kazandırabilmektir. Burada insanların rahat edebileceği nitelikli alt yapı hizmeti sunmak için çalışıyoruz. İş sezonu başladığında caddemiz şehrimize, size yakışır hale getirilecek. Sizde üzerinize düşeni yapın. Bu caddemizi de Cumhuriyet, Maraş Caddesi gibi prestij cadde haline getireceğiz. Burada bizimle ilgili olan problemleri not alıyoruz ve harekete geçiyoruz. Ama VASKİ, VEDAŞ gibi kurumlarla ilgili olan, bizimle ilgili olmayan problemleri de yetkililere iletiyoruz. Özellikle esnaflarımız kaldırım işgaline dikkat etsinler. Ben burada kamunun, engelli vatandaşların hakkını korumak zorundayım. Ben emekçinin, esnafın yanındayım.” dedi.

“Esnaflara çalışmalarla ilgili sunum yapıldı

Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Aslan,  daha sonra Bahçıvan Mahallesi Türkoğlu Sokak esnafıyla çay evinde bir araya geldi. Prestij sokak çalışmalarının yapılacağı sokak ile ilgili esnaflar görsel sunum eşliğinde bilgilendirildi. Başkan V. Aslan yapılan proje ve çalışmalarda esnafların fikirlerini önemsediklerini ifade etti.

Esnaflar da, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Sinan Aslan’a teşekkür ettiler.

Bakmadan Geçme