Türkmenoğlu'nun kahvaltısından güç birliği çıktı

Cumartesi günü Ankara Vanlılar Vakfı'nda AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve Vanlılar Vakfı Başkanı Servet Yenitürk işbirliğiyle düzenlenen kahvaltı büyük ilgi gördü. AK Partili eski ve yeni milletvekilleri ve vakıf yöneticilerinin bir araya geldiği, samimi ortamda geçen kahvaltıdan güç birliği ve dayanışma kararı çıktı.

Samet Perihan

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti İl Başkanlığına atanan 23. Dönem Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu'nun Vanlılar Vakfı Başkanı Servet Yentürk ile birlikte Cumartesi günü Ankara Vanlılar Vakfı'nda verdiği kahvaltıda AK Partili eski ve yeni milletvekilleri bir araya geldi.

 

 

Kahvaltılı istişare toplantısında 2019 seçimleri çalışmaları, Van'ın sorunları, devam eden projeler, Van'ın kurtuluşunun 100. yılı etkinlikleri, 2 Nisan Dünya Vanlılar Günü ve farklı konular görüşüldü. Ankara Vanlılar Vakfı'na destek olmak, yeni kurulan vakfın güçlenerek, daha etkin hizmetler yürütmesi ve Vanlılara sıcak mesaj vermek amacıyla kahvaltının vakıfta düzenlendiği belirtildi.

 

 

KAHVALTI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Kahvaltıya Milli Eğitim eski bakanı ve eski Van milletvekili Hüseyin Çelik, Van milletvekili Burhan Kayatürk, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, Sanayi Bakanlığı Müşaviri Mustafa Bilici, eski milletvekilleri Yekta Haydaroğlu, Hacı Biner, Kerem Altun, İkram Dinçer, Malik Ejder Arvas,  Cüneyt Karabıyık, Mehmet Kartal, Halil Kaya, Tarım Bakanlığı Müşaviri Ümit Orhan, Ankara Vanlılar Vakfı Başkanı Servet Yenitürk, vakıf kurucu başkanı Hikmet Kandemir, mütevveli heyeti ve yönetim kurulu üyelerinden Kurtuluş Akay, Bülent Erdinç, Yasin Ertürk, İsmail Say, Mehmet Babur, Bülent Cankurtaran, Van Ak Parti İl Başkan Vekili Adnan Yörük, Van Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Suat Özdağ, Çatak Eski Belediye Başkanı Emin Babur katıldı. Kahvaltıya rahatsızlığından dolayı Van Milletvekili Beşir Atalay katılamazken,Sivas'ta bulunan Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci de mesaj gönderdi.

Türkmenoğlu ve Yenitürk katılımlarından dolayı yeni ve eski milletvekillerine ve konuklara teşekkür ettiler.

 

 

TÜRKMENOĞLU ÇARŞAMBA GÜNÜ GELİYOR

AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'nun Çarşamba günü saat 13:30'da beraberindeki milletvekilleriyle birlikte Van'a geleceği, havaalanında büyük bir kalabalık tarafından karşılanarak konvoyla Ak Parti İl Başkanlığına geçerek burada parti yöneticileriyle değerlendirme toplantısı yapacağı öğrenildi.   

Bakmadan Geçme