TÜRKMENOĞLU ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu yönetim kurulu üyeleri, M. Akif Açışlı, Esra Bakan, Ramazan Gülbay ve Enver Aksöyek ile birlikte kentte bulunan bir çok kamu kurumunu ve sivil toplum örgütlerini ziyaret etmeye devam ediyor.

2023 hedeflerine ulaşmak ve Van'da AK Partinin hizmetlerini ve bundan istifade eden hemşerilerimizin çalışmalarını hem yerinde görmek ve varsa meseleleri onları dinleyip çözümlerine katkı sunmak amacıyla mahalle mahalle, ev ev gezerek  çalışmalarını durmaksızın sürdürüyor. Bir Yandan İl Başkanı öte yandan Milletvekilleri çalışmalarıyla adeta Vanlı hemşerilerimizin her meselesine odaklanıyorlar. Gönüllere dokunup halkıyla her zaman bir olan ve bütün meselelerine sahip çıkan AK Parti Van il teşkilatı bu doğrultudaTuşba Halk Eğitim Merkezi, İpekyolu Kadın Destek Merkezi, Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Merkezi, Edremit Kültür Merkezi ve Edremit İşgem Tesislerini ziyaret ederek burada üretim yapan kursiyerler ile bir araya geldi. Burada yapılan el emeği göz nuru ürünlere bakan Kayhan Türkmenoğlu kursiyerlere emekleri için teşekkür etti. Türkmenoğlu daha sonra Kuran Kursu öğrencilerini de ziyaret ederek onlarla sorulu cevaplı diyaloğa girdi. Peygamber efendimiz ve hayatıyla alakalı sorulan sorulara verilen cevaplar karşısında Türkmenoğlu; Yeni bir nesil geliyor. Bu çocuklarımız ülkemizin geleceğini teminat altına alacak bireyler olarak dini ve milli kültürlerini öğrenerek hayata başlıyorlar. İşte AK Partini diğer partilerden farkı, bizler güzel Türkiye'mizin kendi kültürüyle gençlerimizi donatırken birileri bize yabancı düşüncelerle Marksist, Leninist veya batıcı fikirlerle gençlerimize yaklaşıyorlar. Burada görev yapan bütün hocalarımıza teşekkürler ediyorum diyerek öğrencilere boyama kitabı hediye etti. 

Öğleden sonra da ise proğramlarına sivil inisiyatif ve Sivil örgütlerledevam eden AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, açık havada önce Sosyal Medya kullanıcıları (Fenomenleri) akabinde ise Van’da bulunan Engelli Dernekleri ile bir araya gelip sohbet etti. 

Ak Parti Tanıtım Medya Başkanlığının koordine ettiği Sosyal Medya Fenomenleri sohbetinde Van’ın sorun ve sıkıntıları üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Türkmenoğlu fenomenlere Van’ın güzelliklerini kentin özelliklerini daha fazla ön plana çıkarılması noktasında tavsiyelerde bulundu. Bu noktada yapılacak tüm güzel çalışmalarda onların yanında olacağını bildirdi. Bu güzel ekibin zaman zaman bir araya gelmesinin faydalı olacağını belirterek onların Van'ın her alanda daha da yaşanabilir bir kent olması için neler tavsiye edeceğini sorarak sosyal medyada Van'ın tanıtımına katkı yapan kullanıcılara ve adminlere söz verdi. Sosyal medya kullanıcıları kentin bir çok sıkıntısının olduğunu bu sıkıntıların giderilmesinde nasıl bir yol izlenmesi gerektiğine dair düşüncelerini paylaştılar. Gerek Van Turizmi, Van Tanıtımı, Van kahvaltısı, Van peyniri, Van Kedisi ile ilgili yapılan değerlendirmelerde fenomenler olarak üzerlerine düşeni yapmaya çalıştıklarını belirttiler. Van'da aylardır yapılan çalışmaların yaya ve araç trafiğini felç ettiğini yol ve kaldırımların bir an evvel yapılamasının kent insanına ve kent ekonomisine katkı sunacağını belirttiler. Türkmenoğlu Van ve Vanın meselelerin de kendisinin de aynı düşünceleri paylaştığını söyleyerek belediye çalışmalarında ise kayyum ve AK Parti ayrımı yaparak kayyum belediyelerinin çalışmaları AK Belediyecilik çalışması değildir. Kayyumlar kendi çalışmalarını yapıyorlar. Burada sorumlu aslında kayyum atanmasına sebep olan HDP li belediyelerdir.  Aslında biz sizleri buraya siyaset konuşalım diye davet etmedik ama bir hakikatinde bilinmesi lazımdı diyerek katılımcılara teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. 

AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Abdurrahman Çohaz’ın koordine ettiği toplantıya engelli dernekleri katıldı. Engelli Dernekleri adına konuşan Hanefi Baykara “ AK  Hükümetlerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde bizlere vermiş olduğu bütün destekler için sonsuz teşekkür ediyoruz.  Keza Van’ da da ne zaman arasak ulaşabildiğimiz zatı alinize bize göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve alakadan ötürü de şükranlarımızı bildiriyoruz” dedi.  AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ise toplumumuzun en hassas bireyleri olan engelliler ve onları temsil eden siz değerli başkanlar için devletimiz ne yapsa azdır. Çünkü bizi biz yapan zaten sosyal devlet anlayışıdır. Bu noktada her zaman sizlerin yanındayız diyerek sözlerini noktaladı. Program çekilen hatıra fotoğrafı sonrasında sona erdi

 

Bakmadan Geçme