TÜRKMENOĞLU GELİYOR

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Van İl Başkanlığına atanan 23. Dönem Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu beraberindeki eski ve yeni milletvekilleriyle birlikte, Ankara'daki temaslarını tamamlayarak, yarın Van'a geliyor.

Vansesi Haber Merkezi

Ankara Vanlılar Vakfı’nda düzenlediği kahvaltılı istişare toplantısında eski ve yeni milletvekillerini bir araya getiren AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Çarşamba günü (yarın) saat 13:30’da Van’a gelecek. Türkmenoğlu, Ferit Melen Havalimanında partililer ve kendisine gönül veren Vanlılar tarafından karşılanarak, konvoy halinde hastane caddesinde bulunan AK Parti İl Başkanlığına geçecek. Kayhan Türkmenoğlu, il başkanlığı önünde kurulan platformda AK Partililere ve Vanlılara teşekkür konuşması yapacak. Konuşma sonrası AK Parti İl Başkanlığında parti yöneticileriyle bir araya gelecek olan Türkmenoğlu, istişare toplantısı yapacak.

Türkmenoğlu’nun, havaalanında partili, partisiz çok sayıda vatandaşın katılacağı kalabalık bir kitle tarafından karşılanması bekleniyor. 

Bakmadan Geçme