Türkmenoğlu Erdoğan İçin Esnaftan Oy İstedi

AK Parti 23. dönem Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu ziyaret ettiği esnaflardan 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Erdoğan için oy istedi.

Rıdvan Can

AK Parti 23. dönem Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, AK Parti İpekyolu İlçe kadın Kolları Başkanı Nalan Cacim ve ilçe teşkilatı ile birlikte, yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Cumhuriyet Caddesi esnaflarını ziyaret ederek  Ak Parti  Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Erdoğan için oy  istedi.

Esnaflarla bir süre sohbet eden Türkmenoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine değinerek 12 yılda yapılan hizmetlere vurgu yaptı. Türkiye'nin Recep Tayyip Erdoğan'ın bilgi ve birikimine ihtiyacı olduğunu ifade eden Kayhan Türkmenoğlu, "Türkiye ve Van halkına 12 yıldır hizmet eden Başbakanımıza vefa borcumuzun ödenmesi için ilk turda seçilmesini arzu ediyoruz. İlk kez halkın seçeceği bir cumhurbaşkanı olmak ve o makamın hakkını vermek önemlidir. Bu nedenle ülkemizi karanlık bir çukurdan aydınlığı çıkaran, Türkiye'yi dünyanın güçlü ülkesi haline getiren ve güçlü bir lider olan Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ülkemiz için mutlak bir değerdir, bu değerlere sahip çıkmalıyız çünkü bu değerler kolay yetişmiyor. Bugün bu değere millet olarak sahip çıkıp ilk turda Cumhurbaşkanımızı seçmeliyiz. Sosyal, Ekonomik, Sağlık, Eğitim, Ulaştırma vb. alanlarda yatırımlar yapan ve ayrıca Deprem anı ve sonrası yeni bir Van şehri oluşturan liderimize bizim bir vefa borcumuz var. Hangi partiye oy vermiş olursa olsun partiler üstü olan bu seçimde Cumhurbaşkanı  adayımıza destek olup vefa borcunu ödememiz gerektiği inancını taşıyorum ve bu inançla seçim çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz." dedi.

Kayhan Türkmenoğlu esnaf ziyaretinde Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyon belgeseli kitapçıklarını dağıttı.

Bakmadan Geçme