Türkmenoğlu: Destek olacağız

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Boks branşında 60 kiloda Türkiye Şampiyonu Evin Erginoğuz ve 400 metre yarışlarında U18 salon Türkiye rekoru kırarak şampiyon olan Nevin İnce ve antrenörlerini kabul etti. Türkmenoğlu, 'Başarılarınızdan dolayı, antrenörlerinizi ise verdikleri emeklerinden dolayı tebrik ediyorum. Sizlere destek sunmak için üzerimize düşeni yapacağız' dedi.

Vansesi Haber Merkezi

Şampiyon sporcular Boksör Evin Erginoğuz, Atlet Nevin İnce ve antrenörler Ayhan Öz ve Mehmet Akkoyun, müsabakaları sonrası kendilerini video görüntüyle arayıp tebriklerini ileten Türkmenoğlu’na teşekkür ettiler.

Atletizm branşındaki çalışmalar hakkında İl Başkanı Türkmenoğlu’na bilgiler veren antrenör Atletizm Antrenörü Mehmet Akkoyun, sayısız başarılar almalarına rağmen ilk defa bir siyasi parti başkanının sporcuları arayarak tebrik ettiğini belirterek, İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’na teşekkür etti.

Boks branşında birçok ulusal başarılarının olduğunu ifade eden Boks Antrenörü Ayhan Öz ise, “Sayın başkanım her zaman sporun ve sporcunun yanında oldunuz. Biz müsabakadan çıktığımız an başarımızı tebrik etmek üzere bizleri aradınız. Artık Belediyelerimizin de sporun içinde olmalarını ümit ediyoruz. Belediyelerimiz ile birlikte bu işi daha üst seviyelere ulaştırabiliriz. Bu davranışınız bizleri daha da motive etmektedir. Bugünde sizi ziyaret ederek teşekkür etmek istedik. Bizleri kabul edip, yakından ilgilendiğiniz için şükranlarımızı sunuyoruz”dedi.

Sporcuları Parti binasında ağırlayan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, kendisine nezaket ziyaretinde bulunan sporculara teşekkür ederek, ziyadesiyle mutlu olduğunu ifade etti.

“Sizlere destek sunmak için üzerimize düşeni yapacağız”

Ulusal anlamda Van’ın da artık söz sahibi olduğunu vurgulayan Başkan Türkmenoğlu, “18 yıllık AK Parti hükümetleri döneminde spora ve sporcuya büyük önem verilmiştir. Birçok adım atıldı. Van’da 2002 yılında bin 85 olan lisanlı sporcu sayımız elhamdülillah bugün 45 bine yaklaşmıştır. Aynı zamanda 2002 yılında 17 olan spor kulübü sayısı 2021 yılında 142 olmuştur. Bunlar spor alanında çok ciddi oranlardır. Sizin gibi gençlerimiz yetişmeye devam ediyor. Bu anlamda sizleri başarılarınızdan dolayı, antrenörlerinizi ise verdikleri emeklerinden dolayı tebrik ediyorum. Sizlere destek sunmak için üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu.

Karşılıklı hediyeleşmenin olduğu ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

 

Bakmadan Geçme