Türkiye'yi Bulgaristan'da temsil edecekler

Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’nda ikinci olan Ercişli sporcu Mehmet Erk, Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Türkiye’yi Bulgaristan’da temsil etme hakkı kazandı.

Bilek Güreşi Milli Takım Antrenörü ve Erciş Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Arkın Arslan ile 65 kiloda Türkiye ikincisi Milli Sporcu Mehmet Erk, Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar’ı makamında ziyaret etti. Başarılı sporcuyu tebrik eden Kaymakam Yaşar, Bulgaristan’da yapılacak Avrupa Bilek Güreşi Yarışması’nda mücadele edecek milli sporcuya başarı dileklerinde bulundu. Ercişli gençlerin başarılı sonuçlar almasından son derece mutlu olduğunu da belirten Kaymakam Yaşar, “Gençlerimizin kendilerini yetiştirmeleri ve ilçemizi en güzel şekilde temsil etmeleri son derece gurur verici bir durum. Gençlerimizi sağlıksız ve kötü ortamlarda görmek istemiyoruz. Bu bağlamda, bizler de elimizden gelen desteği fazlasıyla vereceğiz. Hayata geçireceğimiz projelerle bütün gençlerimizin başarılı olmasına çalışacağız. Ben, ilçemizi başarılı ve güzel bir şekilde temsil eden sporcularımızı yürekten kutluyorum. Şimdi hedef daha da büyük. Sporcumuz, Bulgaristan’da yapılacak olan Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek. Başarılı sporcumuza bu büyük organizasyonda şimdiden başarılar diliyorum. Sporcumuzun ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine de canı gönülden inanıyorum” dedi.
Desteklerinden ötürü Kaymakam Yaşar’a teşekkürlerini ileten Milli Takım Antrenörü Arkın Arslan ise, 1-7 Haziran 2015 tarihleri arasında Bulgaristan’da yapılacak olan Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası’nda milli sporcunun ülkeyi ve Erciş’i en iyi şekilde temsil edeceğine gönülden inandığını söyledi.
Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar’a yapılan nezaket ziyaretinde kulübün diğer sporcuları da hazır bulundu.

Bakmadan Geçme