Türkerler Holding bölgenin göz bebeğidir

Türkerler Holding'in bölge ekonomisine ve istihdama büyük katkı sunduğunu belirten Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES İŞ) Van Şube Başkanı ve Türk İş Van Temsilcisi Naif Balandı, 'Türkerler Holding, Van'ımızın ve bölgemizin gelişmesi için tüm gayretiyle çalışmaktadır. Bölgenin ve memleketin en büyük istihdam gücünü oluşturan Türkerler Holdinge herkesin sahip çıkması gerekir' dedi.

Burhan Ergin

Van, Bitlis, Hakkari, Muş, Ağrı illerine hizmet veren TES İŞ Van Şube Başkanı ve Türk İş Van Temsilcisi Naif Balandı, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele kapsamında, hastalığı önleyici tedbirlere daha sıkı uyulması gerektiğini belirten Balandı, maske takmanın, hijyen kurallarına uymanın ve sosyal mesafeyi korumanın önemini vurguladı.

“Tedbirler koronavirüsten güçlüdür”

Koronavirüsle ilgili alınan tedbirlere uyulması gerektiğini söyleyen Balandı, “Koronavirüs salgını, tüm dünyada ve ülkemizde hızla artamaya devam etmektedir. İlimizde insanlar maalesef maskeyi ağzına takacağına koluna takıyor. Sanki virüs koldan bulaşıyor. Yetkililerin bu konuda denetimleri artırması gerekir. Vatandaşlarımızdan rica ediyorum; lütfen kurallara uyalım. Koronavirüs çok tehlikelidir. Bu işin şakası yok. Salgın devam ediyor ama gerekli önlemleri alırsak tedbirler koronavirüsten güçlüdür, mücadeleyi kazanacağımıza inanıyorum. Tedbirleri uygulamak çok zor değil; maskemizi takacağız, sosyal mesafemizi koruyacağız ve temizliğimize dikkat edeceğiz” dedi.

“Türkerler Holding üstün gayretle çalışmaktadır”

Türkerler Holdinge bağlı VEDAŞ ve VEPSAŞ şirketlerinin Van ve bölge illeri için önemli bir değer olduğunu belirten TES İŞ Van Şube Başkanı ve Türk İş Van Temsilcisi Naif Balandı, “Özelleşme sonrasında çok iyi standartlarda elektrik hizmeti almaya başladık. Geçmiş dönemlerde halkımıza Türkerler Holding döneminde olduğu kadar kaliteli hizmet verilmiyordu. Ama şu an ülkemizin ve bölgemizin menfaati için Türkerler Holding elinden gelen tüm gayreti fazlasıyla gösteriyor. En önemli sorun olarak görülen elektrik arızaları artık gündem olmaktan çıktı. VEDAŞ ve VEPSAŞ şirketlerinin özelleşme sonrasında yaptığı çalışmalar devrim niteliğindedir. Türkerler Holding, Van’ımızın ve bölgemizin gelişmesi için tüm gayretiyle çalışmaktadır. Türkerler Holding tarafından yapılan milyonluk yatırımlar bizlerin ödediği faturalar sayesinde gerçekleşiyor. Yatırımların sürdürülebilir olması ve bölgemizin gelişimine katkının devam etmesi için herkesin hassasiyet göstermesi gerekmektedir. Türkerler Holding pandemi sürecinde hiçbir çalışanını mağdur etmedi, elinden gelen desteği sundu. Van’ın bütün yatırımlarına destek verdiği gibi Vanspor’umuza da maddi olarak büyük destekler sundu. Bölgenin en büyük istihdam gücü olan Türkerler Holdinge herkesin sahip çıkması gerekiyor. Bu memleketin ve bölgenin göz bebeğidir. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker beye ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Devlet Su İşleri Van 17. Bölge Müdürlüğü’nün de önemli hizmetlere imza attığını dile getiren Balandı, “DSİ ilimizde ve bölgemizde çok önemli yatırımlar gerçekleştiriyor. Türkiye'nin en büyük yatırımcı kuruluşlarından biri olan DSİ’nin ilimizde yaptığı ve bundan sonra yapacağı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim” diye sözlerini noktaladı.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme