TÜFAD Antalya’ya çıkarma yaptı

Rıdvan CAN Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) tarafından 29 Ekim- 1 Kasım 2014 tarihleri arasında Antalya Belek beldesindeki Belconti Resort Hotel’de Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında düzenlenen “ Anadolu Gençlik Spor Zirvesi” etkinliği sona erdi. Gençlik ve Spor zirvesine Van TÜFAD 45 gençle katıldı.

Etkinlikte TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, Özkan Sümer, Metin Türel, Tınaz Tırpan, Nevzat Güzelırmak’ın yanı sıra 55 Şube Başkanı ile birlikte TÜFAD Başkanı Mehmet Tuğrul,  TFF Temsilcisi Nurettin Tuğrul, Erdal Özşener, Elazığ, Erzurum, Denizli, Burdur, Afyon, Isparta,  Antalya ve Van illerinden gençler bir araya geldi.  “ Anadolu Gençlik Spor Zirvesi” etkinliğinde “Futbolda Şiddete Hayır Sempozyumu” düzenlendi.

 

TÜFAD Başkanı Mehmet Tuğrul, Anadolu Gençlik Spor Zirvesi” etkinliğinde gençlere yönelik spor kültürü ve ahlakı ile ilgili sempozyum düzenlendiğini söyledi.  Tuğrul, “ Etkinlik süresince Doğu ve Batı illerimizden gelen 100 çocuk ve 20 kadar eğitmen hoca yüzme, tenis, okçuluk, futbol, basketbol, voleybol, dart ve diğer spor dallarında faaliyetlere katıldı. Sempozyumda gençlere  son günlerde tüm spor branşlarında olduğu gibi futbol da şiddet konusunda aydınlatıcı bilgiler  verildi.   Etkinliğe götürülen gençler program kapsamında Antalya’da şehir turu ve akvaryum gezisine katılarak hoşça vakit geçirdiler”

 

Bakmadan Geçme