TSO’dan Portekiz Büyükelçiliği'ne ziyaret

Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Ankara Ofisi Van ile ilgili tanıtım çalışmalarını sürdürüyor. TSO Ankara Direktörü Tolga Yüksel, Portekiz Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarı Celeste Mota Tezsezen'i ziyaret etti

Vansesi Haber  Merkezi

TSO Ankara Direktörü Tolga Yüksel yabancı büyükelçiliklerle yaptığı görüşmelerde Van’ın sahip olduğu potansiyeller hakkında sunum yapıyor. Bu çerçevede Portekiz Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarı Celeste Mota Tezsezen'i ziyaret eden TSO Ankara Direktörü Tolga Yüksel, ziyaret esnasında Van’ın Tarım, Hayvancılık, Turizm ve Güneş Enerjisi sektörleri hakkında hazırlanan bir sunum gerçekleştirdi.  Ziyarette özellikle organik tarım ve güneş enerjisi sektörleriyle ilgili olası iş birlikleri hakkında istişarelerde bulunuldu. Müsteşar Tezsezen ise 2015 yılı içerisinde Büyükelçi ve İş adamlarından oluşan bir heyetle Van'a bir ziyaret gerçekleştirebileceklerini olası iş birlikleri ve yatırımlar konusunda her türlü projeye destek vereceklerini dile getirdi.

Türk-İskoç Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Van TSO Ankara Ofisine ziyaret

Bu arada Türk-İskoç Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Vahap Fırat Van TSO Ankara Ofisini ziyaret etti. Birleşik Krallıklar sınırları içerisinde bulunan İskoçya'nın öncelikli sektörleri arasında bulunan yenilenebilir enerji kaynakları hakkında iş birliği ve bilgi paylaşımı alış verişinde bulunuldu. Fırat, iki kuruluşun üyeleri arasında arzu edilen ticaret için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtirken, Tolga Yüksel ziyarette Van'ın ekonomik potansiyeli ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. 

Bakmadan Geçme