Torna Sistemlerinde Uygun ve Etkili Çözümler

Günümüz teknolojisinin en etkili ve verimli imalat sektörü ürünlerinden olan CNC torna tezgahları sayesinde hem hız hem de bilgisayar destekli orantılı parçaları en iyi şekilde kesim işlemlerini hallederek etkili çözümler alabilirsiniz. Firmamızın sunmuş olduğu torna tezgahları sayesinde iş gücünü en alt orana indirebilir ve en üst düzeyde performans elde edebilirsiniz.

CNC’de Yeni Dönem

Tam fabrikasyon üretime sahip olanlar için çok önemli olan CNC torna makinası çalışma mantığı olarak alışılmış yöntemlere kıyasla çok daha kolay ve pratik çözümler üretmeye yardımcı olmaktadır. Computer Numerical Control açılımına sahip olan CNC sistemi, takım tezgahlarının harf, sayı ve benzeri algoritmalarını kullanarak kesime uygun şekilde kodlanan komutlar aracılığıyla eşsiz bir kesim ve üretim programı sunmaktadır.

Bilgisayar destekli yapısı sayesinde de kesim  işlemlerini çok kolay hale getiren CNC sistemi, üretim aşamasında her zaman müdahale edebilmeyi, durdurmayı ya da gerekli değişimleri yapabilmeyi sağlamaktadır. CNC torna tezgahları kendi içlerinde farklı alanlara ayrılmaktadır. Ancak en sık kullanım alanlarından birisi ahşap işlerin yapıldığı alandır. CNC ağaç torna sistemlerinin kendilerine özgü kapasiteleri ve çalışma koşulları bulunmaktadır. Bu sayede ihtiyaç duyulan tüm ahşap kesme ve parça üretimi işlemlerinde firmamız tarafından sunulan tezgahları tercih edebilirsiniz. Son derece kullanımı kolay ve uzun ömürlü kullanım sunan bu özel ürünler, iş yükünüzü hafiflettiği gibi işlerinizin de büyümesine yardımcı olacaktır.

Uygun Fiyatlara CNC Tezgahları

Firmamız tarafından sunulan CNC tezgahlarında en uygun fiyatlar müşteriler ile buluşmaktadır. CNC torna fiyatları kapasite ve istenen eksen sayısına göre değişiklik göstermektedir. Özellikle yapılacak iş tanımına göre doğru eksen sayısını seçmek önem taşımaktadır. CNC ahşap torna tezgahlarında temelde X ve Z olmak üzere 2 temel eksen bulunmaktadır. Ancak daha spesifik işlemler için Y ekseninin de işlenmesi ile birlikte 3 eksen CNC ahşap torna makineleri de bulunmaktadır.

Sık tercih edilen 2 eksen CNC ahşap torna makineleri genel itibariyle çift bıçak taşımaktadırlar. Kullanıcıyı bu bakımdan bıçak değiştirme zahmetinden kurtarırlar ve aynı zamanda işlemlerin de daha hızlı bir şekilde sonuca kavuşmasına neden olurlar. En çok öne çıkan kazanımları ise tüm yapılan işlemlerde fincan bıçağının kullanılmasıdır. Desen detaylarında ise üçgen bıçağını kullanır ve böylece istenen kesim işlemlerinin daha hızlı bir şekilde yapılmasını sağlamaktadır.

3 eksene sahip tezgahlarda ise burgu desen, iç boşaltma, montaj deliği açma ve markalama gibi daha fazla detay ve kullanım özelliği isteyenler tarafından çoklu işlemler için tercih edilmektedir. Y ekseni sayesinde özel top bıçak hareketinin de yapılmasını sağlayan 3 eksenli modeller, bu bakımdan daha iyi iş parçaları çıkarmak için tercih edilmektedirler.

Firmamız tarafından tercih edeceğiniz ahşap tornam makinesi modelleri ne olursa olsun yüksek kalite standartlarında ve tamamen müşteri memnuniyeti odaklı sunulmaktadır. Çok uzun kullanım sürelerine sahip olan CNC tezgahı modelleri, bu sayede işlerinizin en iyi şekilde karşılanması ve yapılması amacıyla ihtiyacınızı doğru şekilde gidereceklerdir.

Kullanımı çok kolay olan ahşap torna makinesi CNC tezgahları için tamamen bilgisayar ile yönlendirme yapılmaktadır. Bilgisayarda çeşitli programlar ile yapılan modellemeler sonucunda makine modeli ahşapta uygulamaya başlamakta ve istenen modele tamamen uygun ürünü ortaya çıkarmaktadır. Ayrıca üzerinde bulunan ekran vasıtasıyla da ek ayarlamalar ya da diğer özelleştirmeler de makinelerde yapılmaktadır. Uygun fiyatları, kullanışlı ve uzun ömürlü yapıları ile sunulan torna tezgahları küçük işletmelerden büyük işletmelere kadar iş yükünüz için en uygun ve verimli ürünler olarak ortaya çıkmaktadırlar.

Bakmadan Geçme