Topsakal Mahallesi parke taşıyla buluşacak

Gürpınar Belediyesi, Topsakal Mahallesi'nin yollarını yenilemeye hazırlanıyor. Belediye Başkan Yardımcısı Mukaddes Karakoç, meclis üyeleri Fuat Yaşar Atan ve Yusuf Tarhan ile birlikte mahalleyi ziyaret ederek, yakın zamanda başlayacak olan parke taşı çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyaret sırasında Karakoç, "Topsakal Mahallesi'mizin yollarını yenileme konusunda çalışmalarımız sürüyor. Vatandaşlarımızın ulaşım konforunu artırmak ve daha düzenli bir görünüm sağlamak amacıyla, kısa süre içerisinde parke taşı döşeme çalışmalarına başlayacağız" dedi.

Meclis üyesi Fuat Yaşar Atan, "Topsakal Mahallesi'nin yolları oldukça bozuk durumdaydı. Vatandaşlarımızın şikayetlerini dikkate alan belediyemiz, bu soruna çözüm bulmak için harekete geçti. Parke taşı döşeme çalışmaları sayesinde, mahalle sakinlerimizin ulaşım sorunları büyük ölçüde çözülecek" diye konuştu.

Yusuf Tarhan ise, "Belediyemizin Topsakal Mahallesi'ne verdiği önem bizleri memnun ediyor.

Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için gerçekleştirilen bu çalışmalar, bölgemizin gelişimine de katkı sağlayacak" ifadelerini kullandı.

Karakoç, çalışmaların kapsamı hakkında da bilgi verdi. Buna göre, Topsakal Mahallesi'nin tüm yollarında parke taşı döşeme işlemleri gerçekleştirilecek. Ayrıca, yolların bakım ve onarımı da yapılacak. Çalışmaların kısa süre içerisinde başlaması planlanıyor.

Mahalle sakinleri de belediyenin bu çalışmalarından memnun olduklarını dile getirdi. Vatandaşlar, yolların iyileştirilmesiyle birlikte, daha rahat ve güvenli bir ulaşım sağlayabileceklerini belirtti.
 

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 3
Biraz vizyon, biraz ilgi bu memlekette de olsa 07 Haziran 2024 09:40

Gürpınar'ın, Hoşap'ın ve mahallelerin bozuk yolları, çökük yolları, dar yolları, kullanışsız yolları ve toprak yolları daha ne kadar böyle kalacak? Yıllardır bekliyoruz fakat ilgisizlikten başka bir şey yok. Bir de Gürpınar ve Hoşap'ı baştan aşağı süpürmek, silmek, temizlemek, çöp ve atıklardan arındırmak bunca yıldır mümkün olmaz mı? Yol, yeşil alan ve temizlik 3u5 gün aksatılmaması gereken en temel hizmetlerdir.

GÜRPINAR 07 Haziran 2024 09:34

Gürpınar, Hoşap ve mahallelerdeki sayısız bozuk yolun, toprak yolun yapılması, içe ve beldemizin tertemiz hale getirilmesi için yıllardır bekliyoruz. Söyler misiniz daha kaç yıl bekleyeceğiz?

Gerçekten yazık 07 Haziran 2024 09:31

HOŞAB BELDESİ AVUÇ İÇİ KADAR BİR YER... TAM BEŞ YILDIR YENİ YAPILAN DÜKKANLARIN BİTİŞİĞİNDEKİ TEK PARK İÇLER ACISI HALDE.... YILLARDIR BANKLARI, ÇÖP KOVALARI, KAMELYALARI, YÜRÜME YOLLARI, ÇİM ALANLARI PERİŞAN HALDE... AMA İNSANIMIZA, MEMLEKETİMİZE, VAZİFEMİZE VE HATTA KENDİMİZE DEĞER VERMEDİĞİMİZ İÇİN İLGİLİLER TARAFINDAN BİR UTANÇ ANITI GİBİ KADERİNE TERK EDİLMİŞ...

Bakmadan Geçme