TOPLUM ELÇİLERİ VAN'DA

Türkiye'nin önde gelen perakende zinciri Kipa mağazaları içerisinden seçilen 63 kişilik Toplum Elçileri ekibi, 23 Nisan'da da Van'daki çocukları unutmayarak Van Merkez Beşçatak İlköğretim Okulu'na yardım eli uzattı.
"Her küçük şey değer katar" ilkelerine bağlı kalarak çok çeşitli yardım çalışmaları yapan Kipa Toplum Elçileri ekibi, bu 23 Nisan'da da Van Merkez'de yer alan Beşçatak ilköğretim Okulu'na yardım eli uzattı. Buca Koop Kipa süpermarket çalışanlarının 23 Nisan'da Van'daki araştırmaları sonucunda yardım merkezinden gelen talep üzerine Van Merkez Beşçatak İlköğretim Okulu'nun son derece bakımsız olan anasınıfı zeminine parke döşeten Kipa Toplum Elçileri, yardımlarına devam edeceklerini açıkladı.
Toplum Elçileri 23 Nisan'da Kipa hipermarketlerinde
Kipa Toplum Elçileri, Van'da yaptıkları yardımın yanı sıra; Kipa hipermarketlerinde gerçekleştirilen 23 Nisan kutlamalarında da çocukların ilgisini çekecek etkinliklere imza attı. Tüm Ankara Kipa mağazalarının belediye ile düzenlenen şenliğine katılan Toplum Elçileri, Antalya, Bandırma, Çerkezköy, Kırklareli, Tarsus Sosyal Hizmetlerden faydalanan çocuklarla eğlenceli aktiviteler yaptı. Aydın'da yer alan Kipa mağazasının bir duvarının çocuklar tarafından boyanacağı söyleyen Kipa Toplum Elçileri ekibi 23 Nisan gününde Kipa hipermarketlerinin yer aldığı farklı illerde de ağaç dikme, resim yarışması gibi farklı aktiviteler düzenleyerek çocuklara unutamayacakları bir gün yaşatmak istediklerini dile getirdiler.

VAN HABER VANSESİ

Bakmadan Geçme