TOKTAMIŞ YENİDEN BAŞKAN

Van Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi seçiminde yaklaşık 33 yıldır başkanlık görevini yürüten Erdal Toktamış, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Vansesi Haber Merkezi

Sınırlı Sorumlu (SS) Van Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Genel kurula Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VANESOB) Başkanı İsa Berge, oda başkanları, bazı kurum amirleri, banka temsilcileri ve kooperatif üyeleri katıldı. Yoğun ilgi gören genel kurulda, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından bilanço, gelir gider tablosu ve çeşitli kararlar üyelerin oylarına sunuldu.

Tüm kararlar oy birliğiyle alındı. Adayların yaptığı konuşmaların ardından kapalı zarf usulüyle oylamaya geçildi. Saat 17:00’da sona eren oy kullanıma süresi sonunda 33 yıldır başkanlık görevini yürüten mevcut başkan Erdal Toktamış 1272 oyun 995’ini alarak yeniden başkan seçildi. Diğer başkan adayı Müslüm Birdal 266 oy alırken, 11 oy ise geçersiz sayıldı.

Toktamış: Esnafımıza hizmete devam edeceğiz

Başkanlık seçimine katılan tüm üyelere teşekkür eden Van Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdal Toktamış, “Bizler daha önceki dönemlerde olduğu gibi bu yeni dönemde de esnaf ve sanatkarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Esnafımızın finansmana erişimi konusunda elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Zor zamanda esnafımıza destek olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Vansesi Gazetesi olarak yeniden başkan seçilen Erdal Toktamış ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eder, görevlerinde başarılar dileriz.

 

Bakmadan Geçme