TİMEF YOL HARİTASINI BELİRLEDİ

Tüm İletişim ve Medya Federasyonu (TİMEF), İMEF, DİMEF ve TDGF Federasyonları tarafından kuruluş çalışmaları başlatılan Avrasya Medya ve İletişim Konfederasyonu (AVKON), '3 Yıllık Stratejik Eylem Planı' çalıştayıyla kısa, orta ve uzun vadeli yol haritasını belirledi.

Vanessi Haber Merkezi

Tüm İletişim ve Medya Federasyonu (TİMEF) Genel Başkanı Şakir Gürel başkanlığında online ortamda gerçekleşen çalıştay suikasta kurban giden eski Diyarbakır Emniyet Müdürü şehit Ali Gaffar Okkan’ı ve bombalı saldırıyla öldürülmesinin 28. yılında, gazeteci yazar Uğur Mumcu’yu anarak başladı.

TİMEF Genel Başkanı Şakir Gürel,”Çok değerli Genel Başkanlarımızın şahsında AVKON Kurucusu Federasyonlarımıza, Anadolu Medyası Çalıştayı Grubunda yer alan saygıdeğer Gazeteci Meslektaşlarımıza, bu çalıştayların bir proje kapsamında gerçekleşmesine vesile olan Sn. Muradiye Ergin’e ve şahsında Samsun Gazeteciler Cemiyetine, Moderatörümüz Sn. Merve Kartal’a ve şahsında AB Sivil Düşün Programı’na ayrıca katkı ve katılım sağlayan  herkese teşekkür ederiz” dedi.

Bakmadan Geçme