TES İŞ Van Şube Başkanı Naif Balandı 12. kez başkan seçildi Her zaman çalışanlarımızın yanındayım

Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ) Van Şubesi'nin 12. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan Naif Balandı, tüm üyelerin oyunu alarak 12. kez başkan seçildi. Balandı, '1986 yılından bu yana yürüttüğüm TES İŞ Van Şube Başkanlığı görevine yeniden seçildim. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da her zaman çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğim' şeklinde konuştu.

Burhan Ergin

Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ) Van Şubesi'nin 12. Olağan Genel Kurulu Devlet Su İşleri Gevaş Sosyal Tesislerinde yapıldı. Pandemi kuralları çerçevesinde yapılan kongreye TES-İŞ Başkanı Ersin Akman, Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ) Van Şube Başkanı Naif Balandı, kamu kurum amirleri, İstanbul, Ankara, Balıkesir, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adapazarı, Kahramanmaraş, Hakkari, Muş, Bitlis, Ağrı ve birçok il temsilcileri katıldı.1986 yılından bu yana TES İŞ Van Şube Başkanlığı görevini yürüten Naif Balandı, tüm üyelerin oyunu alarak, yeniden başkan seçildi.

“TES İŞ’te 35 yıldır görev yapıyorum”

Gazetemize açıklamalarda bulunan TES İŞ Van Şube Başkanı Naif Balandı, çalışanlarının hak ve menfaatlerini korumaya devam edeceklerini belirterek, “1986 yılından bu yana büyük bir onurla yürüttüğüm TES İŞ Van Şube Başkanlığı görevine delegelerimiz teveccühüyle yeniden seçildim. Kongremiz çok anlamlı ve güzel geçti. Görevde bulunduğumuz günden bu yana her zaman çalışanlarımızın, üyelerimizin hak ve menfaatlerini koruduk. 40 yıldır sendikacılık yapıyorum. Çalışanların hakları için bu zamana kadar bir santim geri adım atmadım. Her zaman çalışanlarımızın haklarını korudum, kolladım. Bundan sonra da böyle devam edecek. Gece gündüz çalışanlarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Kapımıza gelen kimseyi geri çevirmedik. Ben ve arkadaşlarımın telefonları 24 saat açıktır. İsteyen herkes kolaylıkla bize ulaşabiliyor. Bakın TES İŞ’te 35 yıldır görev alıyorum. İnanın bu zamana kadar çalışanlarımıza hizmet etmeseydik şuan burada olmazdık. Biz çalışanlarımıza sahip çıktık onlarda bize sahip çıktı. Devletimize, milletimize, sendikamıza, çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Allah bizi doğru yoldan ayırmasın. Allah’a şükürler olsun bu zamana kadar alnımız aktır. Bundan sonra da öyle olacaktır. Bana güvenerek oylarını veren tüm çalışanlarımızın her zaman yanında olacağım. Onların dertleriyle, sıkıntılarıyla yakından ilgileneceğim. Gece gündüz demeden çalışacağım” dedi.

“Her zaman şeffaf ve dürüst şekilde çalışmalarımızı yürüttük”

Görevde bulundukları süre içerisinde şeffaf çalıştıklarını kaydeden Balandı, “TES İŞ çok büyük bir sendikadır. TES İŞ sendikasının 80 bin üyesi var. Türk İş sendikasında 1 milyon 150 bin üyemiz var. Türkiye’nin çeşitli illerinde sendikamızın tatil köyleri var. Üyelerimiz istedikleri zaman gidip tatil yapabiliyorlar. Ülkenin çeşitli illerinde hastanelerimiz var. Örneğin Ankara’daki hastanelerimizde tedavi olan üyelerimize yüzde 40-50 oranında indirim yapılıyor. Onun için bizde üyelerimize her yönüyle yardımcı oluyoruz. Her zaman arayıp hal hatırlarını soruyoruz. Çalışanlarımızla bir araya geldiğimde diyorum bakın beni veya yönetim kurulundaki arkadaşları 24 saat arayabilirsiniz. Cevap vermeyen olursa haber verin onlarla bir dakika çalışmam. Sendikacıların telefonu kapanmaz. Onun için biz üyelerimizin dertleriyle yakından ilgilenmek zorundayız. Her zaman şeffaf ve dürüst bir şekilde çalışmalarımızı yürüttük. Çok şükür üyelerimizde bizden memnundur. Türkerler Holding hem hizmetiyle hem de sağladığı istihdamla ilimizde çok güzel çalışmalar yapıyor. Pandemi sürecinde hiçbir çalışanını mağdur etmediği gibi ilimizin gelişip kalkınması için de çok güzel hizmetlere imza attı. Memleketini seven herkesin Türkerler Holding’e sahip çıkması gerekiyor. Allah onlardan razı olsun” diye konuştu.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme