Temel: Mersin'i yenerek liderliğimizi sürdüreceğiz

Vanspor As Başkanı Erol Temel, 5 Kasım Pazar günü saat 14:00'da deplasmanda karşılaşacağımız Mersin İdmanyurduspor'u yenerek galibiyet serisini sürdüreceklerini belirterek, bay geçilen 11'inci haftada alınan sonuçların kendileri açısından avantaj olduğunu söyledi.

TFF 2’inci Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor, hafta sonu deplasmanda Yeni Mersin İdmanyurduspor'un konuğu oluyor. Ligde çıktığı 10 maçta, 9 galibiyet 1 mağlubiyetle 27 puanla liderlik koltuğunda oturan temsilcimiz Vefa Gourp Vanspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Yeni Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını Teknik direktör Mustafa Sarıgül, yönetiminde Şahabettin Özarslaner Tesislerinde sürdürüyor.

“SERİYE DEVAM EDECEĞİZ”

Haftalarca liderlik mücadelesi verip ve nihayetinde liderlik koltuğuna oturan temsilcimiz Vanspor Futbol Kulübü Asbaşkanı ve iş insanı Erol Temel, kritik Mersin deplasmanından üç puanla dönerek, seriye devam edeceklerini söyledi.

Yeni Mersin İdmanyurdu maçı öncesi önemli açıklamalarda bulunan Vefa Group Vanspor Futbol Kulübü As Başkanı iş insanı Erol Temel, bay geçtikleri haftada alınan sonuçların kendilerine yaradığını belirterek, bu sonuçların ardından liderliklerini sürdürdüklerini belirtti.

Zorlu Mersin maçı öncesi takımın moral ve motivasyonun çok iyi olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Temel, “Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Yeni Mersin İdmanyurdu maçına çok iyi hazırlanıyoruz. Konsantrasyonumuz en üst seviyede. Mersin İdmanyurduspor grubun dişli takımlarından, iyi futbolculardan oluşuyor. Bizim takımımızda gücü belli bir takım. Rakip kim olursa olsun, maçlar iç saha veya deplasman maçı olsun hiç fark etmez. Bu takım, bu kadro ve bu taraftar şampiyonluğa inançla, bu kadroyla yeni sezondan gülen taraf şampiyonluk ipini göğüsleyecek takımın biz olacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yönetim olarak, teknik heyet olarak, futbolcu kardeşlerimizle hep söylüyoruz ben asbaşkan olarak bir kez daha söylüyorum. Bize inanın, bize güvenin, taraftar olarak, Vanlılar olarak bizim yanımızda durun takımınıza desteğinizi sürdürün. Takıma olan destek sürdükçe bu takımın günden, güne başarıları artacaktır. Buna inanın bizler inanıyoruz. Sizlerde bu inançla desteğinizi sürdürün, desteğinizi esirgemeyin. Sezon sonunda hep birlikte gülen taraf olalım. Hedefimiz galibiyet taraftarımız endişe etmesin Mersin'den galibiyetle döneceğiz” dedi.

"TÜM TARAFTARLARIMIZI MERSİN'E BEKLİYORUZ"

As Başkan Temel, sözlerinin devamında “Ligin güçlü ekiplerinden Yeni Mersin İdmanyurdu'na karşı deplasmanda oynayacağımız  zorlu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Emin adımlarla yürüdüğümüz bu zorlu lig maratonunda taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Bu anlamda hafta sonu deplasmanda oynayacağımız zorlu Mersin maçına Mersin'de yaşayan hemşehrimiz başta olmak üzere Mersin'e yakın tüm illerde bulunan hemşerilerimizi maça bekliyoruz" ifadelerini kullandı. HABER: EVREN DOĞRUER

Bakmadan Geçme