TEGV İÇİN GÖNÜLLÜLÜK YAPMAYA DEVAM EDİYOR

Van Valisi Aydın Nezih Doğan’ın eşi Hatice Doğan, Van Baro Başkanı Av. Murat Timur, Milli Eğitim Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanı Kıyasettin Kırekin, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Eğitim Fakültesi Dekanı İsmail Çelik ve Dekan Yardımcısı Fethi Soyalp, 2-6 Aralık 2013 tarihleri arasında düzenlenen “TEGV Gönüllülük Haftası” etkinlikleri kapsamında çocuklarla bir araya gelerek gönüllülük yaptılar.

Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV) her yıl coşkuyla kutladığı 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü çerçevesinde TEGV Van Feyyaz Tokar Eğitim Parkı’nda da çeşitli etkinlikler düzenleniliyor. Etkinlik kapsamında Van Valisi Aydın Nezih Doğan’ın eşi Hatice Doğan, Van Baro Başkanı Av. Murat Timur, Milli Eğitim Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanı Kıyasettin Kırekin, YYÜ Eğitim Fakültesi Dekanı İsmail Çelik ve Dekan Yardımcısı Fethi Soyalp, Feyyaz Tokar Eğitim Parkı’nda çocuklarla buluşarak gönüllülük yaptı. Kariyer söyleşisi, hikaye dinliyoruz, çevre, spor ve sanat etkinliklerinden birini çocuklarla birlikte gerçekleştiren gönüllüler, faaliyetlere katılımın artması yönünde önemli bir adım atmış oldular.
TEGV Gönüllülük Haftası Yerel Etkinlikleri’nin, TEGV’in Türkiye’nin 37 iline yayılmış 81 etkinlik noktasında farklı yerel yöneticilerin katılımıyla devam edeceği ve tüm TEGV etkinlik noktalarında “Gönüllülük” temalı fotoğraf sergileri gerçekleştirileceği de belirtildi.

Bakmadan Geçme