Taş-Bay İletişim hizmette

Sıfır, ikinci el telefon satışı yapan ve teknik servis hizmeti sunan Taş-Bay İletişim, Onur Bayer ve Maşallah Taşhan işletme ortaklığında Bahçıvan Mahallesi Uzun Sokakta hizmete açıldı.

Teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte cep telefonları, günlük hayatımızın vazgeçilmez parçası haline geldi. Telefonların özelliklerinin artması, sürekli gelişmeler ve yenilikler, kullanıcıları daha sık yeni cihaz arayışına itiyor.  Bahçıvan Mahallesi Uzun 3. Sokakta hizmet vermeye başlayan Taş-Bay İletişim, sıfır ve ikinci el telefon alım satımı ile güvenli tamir hizmeti sunarak kullanıcılara çözüm sunuyor.

Taş-Bay İletişimin, müşterilerine geniş bir telefon yelpazesi sunarak her bütçeye uygun seçenekleri bulunuyor. Yeni nesil akıllı telefonlardan daha ekonomik ikinci el modellere kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Taş-Bay İletişim, kullanıcıların ihtiyaçlarına ve tercihlerine uygun seçenekler sunuyor. Her bir telefon, uzman teknisyenler tarafından titizlikle incelenerek kalite kontrolleri yapıldıktan sonra güvenli şekilde satışa sunuluyor.

Taş-Bay İletişim hizmette

Müşterilerine güvenli ve kaliteli tamir hizmeti sunarak telefonlarda oluşan arızalar, kırılmalar veya batarya değişimi gibi işlemler, deneyimli teknisyenler tarafından hızlı ve profesyonel bir şekilde gerçekleştiriliyor. Tamir sürecinde kullanılan tüm yedek parçalar, orijinal ve kaliteli ürünlerden seçilerek telefonların sağlıklı şekilde tamir edilmesi sağlanıyor. Kullanıcılar gönül rahatlığıyla telefonlarını güvenle tamir ettirebiliyorlar.
Taş-Bay İletişim müşteri memnuniyetine önem vererek müşterilerinin ihtiyaçlarına bireysel odaklanarak profesyonel ve samimi bir hizmet sağlıyor. Müşteri talepleri doğrultusunda kişiye özel çözümler sunan Taş-Bay İletişim, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefleyerek sürdürülebilirlik ve çevre bilinci konusunda da önemli adımlar atıyor. İkinci el telefon alım satımıyla, atıl durumda olan, kullanılmayan telefonların tekrar kullanıma kazandırılması sağlanarak doğal kaynakların korunmasına katkıda bulunuyor. Aynı zamanda, geri dönüşüm ve atık yönetimi konularında da bilinçli şekilde hareket ederek çevre duyarlılığını gözetiyor.

Taş-Bay İletişim hizmette

Müşterilerine sunduğu geniş ürün yelpazesi, güvenli tamir hizmeti ve müşteri odaklı yaklaşımıyla sıka sürede kendinden sıkça söz ettiren iletişim firmalarından biri haline gelerek deneyimli ve uzman kadrosuyla, müşterilere güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaya devam etmektedir.

Taş-Bay İletişim hizmette

Taş-Bay İletişim, sıfır ve ikinci el telefon alım satımı ile güvenli tamir hizmeti sunan bir işletme olarak kullanıcılara çözüm sunuyor. Geniş ürün yelpazesi, kaliteli tamir hizmeti ve müşteri memnuniyetine verdiği önemle dikkat çeken firma, teknoloji tutkunlarının ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.

Taş-Bay İletişim hizmette

İşletme Ortağı Onur Bayer

“ÖNCELİĞİMİZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ OLACAK”

Gazetemize açıklamalarda bulunan işletme ortaklarından Onur Bayer, “Sıfır, ikinci el telefon satışı ve teknik servis hizmeti veren Taş-Bay İletişim’i halkımızın hizmetine açtık. Her zaman önceliğimiz müşteri memnuniyeti olacaktır.  Yeni işletmemizde bu prensiple hizmetimiz sürecektir. Van halkına hayırlı olsun” dedi.

Taş-Bay İletişim hizmette

İşletme Ortağı Maşallah Taşhan

Taş-Bay İletişim hizmette

 

Bakmadan Geçme