TARLABAŞI GIDA ÜRÜNLERİYLE HİZMETE AÇILDI

Kaliteli bol ürün çeşitliliği ve doyumsuz lezzetleriyle Tarlabaşı Van Şubesi hizmete açıldı. Müşterilerin beğenisini kazanan Tarlabaşı'nda aradığınız her şey var.

Burhan Ergin

Baharat, bakliyat ve kuruyemiş çeşitleriyle geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Tarlabaşı, Van Şubesi Cumhuriyet Caddesi Yapı Kredi Bankası yanında müşterilerinin hizmetine kapılarını açtı.

“Tarladan Gelen Tat Doğru Fiyat” sloganıyla kapılarını açan Tarlabaşı’nda karışık özel çerez çeşitleri, kabuklu kuruyemiş çeşitleri, kuru meyve çeşitleri, leblebi, şekerleme, draje, çikolata, hurma, bakliyat çeşitleri, baharat ve lokum çeşitleri yer alıyor. Tarladan sofralarınıza kadar gelen lezzetlerin durağı Tarlabaşı, ekonomik fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

İşletme Sahibi Kamuran Sayan, kurumsal olarak Tarlabaşı Van Şubesi’nin hizmet vermeye başladığını belirterek, “Uzun yıllar gıda sektöründe ticari faaliyetlerini sürdüren Tarlabaşı’nın Türkiye’de 5 şubesi bulunmaktadır. Tarladan gelen tatları doğru fiyatlarla müşterilerinin hizmetine sunan Tarlabaşı, öncüsü olduğu kuru gıda ürünleriyle ülkemizde marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Başlıca ürünleri arasında kuruyemiş, bakliyat, baharat, kuru meyve, karışık özel çerez, leblebi, şekerleme, draje, çikolata, hurma ve lokum çeşitleri yer alıyor.  “Tarladan Gelen Tat Doğru Fiyat” sloganıyla kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri, saygılı ve güler yüzlü hizmet felsefesi, keyifli ve hijyenik bir mağaza ortamı sunarak tüketicileriyle buluşturan Tarlabaşı, müşterilerine güler yüzle çalışanlarıyla hizmet vermektedir. Vanlı hemşehrilerimizi Tarlabaşı’na bekliyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme