TANE TANE GELEN MUTLULUK

Van’ın Çaldıran ilçesinde eğitim veren Anıttepe Ortaokulu tarafından başlatılan ‘Tane Tane Gelen Mutluluk’ kampanyası kapsamında alınan 10. tekerlekli sandalye, 6 yaşındaki Bedirhan Uzunyay ismindeki engelliye teslim edildi.
Okulun Yayın ve İletişim Kulübü tarafından dönem başında başlatılan kampanya çerçevesinde toplanılan mavi kapaklar, İstanbul Bağcılar Belediyesi'ne gönderildi. Bağcılar Belediyesi’nden gönderilen tekerlekli sandalye okul müdür yardımcısı Emrah Uğur ve okulun öğrencileri tarafından ihtiyaç sahibi Bedirhan Uzunay'a teslim edildi.
Geçen sene Atatürk İlköğretim Okulu tarafından başlatılan ''Tane Tane Gelen Mutluluk” kampanyasını bu sene devraldıklarını belirten Okul Müdür Yardımcısı Emrah Uğur, “Öğrencilere sosyal sorumluluk bilincini aşılamak için dönem başında başlatılan kampanyaya yoğun ilgi oldu. İkinci dönem ilçenin diğer okulları da kampanyamıza destek vermeye başladı. Elbirliğiyle ilçede tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan engelli vatandaşlarımız kalmayana kadar bu kampanyayı devam ettireceğiz. Bu sorumluluk, sadece bizim değil, ilçedeki bütün vatandaşları ilgilendiren toplumsal bir sorumluluktur. Kampanyamıza canı gönülden destek veren İstanbul Bağcılar Belediyesi olmak üzere öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

vanhaber, van, haber, van haber

Bakmadan Geçme