Su abone bedeli düşecek mi?

HALKIN SESİ
Esnaflar,  Tüccarlar,  Sanayiciler,  İşçiler, Memurlar, Amirler, Köylüler,  Çiftçiler, İşsizler,  Kadınlar, Çocuklar, Öğrenciler, Öğretmenler,  Şoförler,  Yolcular, Hastalar,  Doktorlar,  Sporcular.  Sinirlenenler, Gerilenler. Sorunu olanlar,  Derdine derman arayanlar, Sesimizi duyurmak istiyoruz diyenler. Yetkililere seslenmek isteyenler. Hakkını ve sorumluluğunu bilenler.  Burası Sizin Köşeniz. Arayın yazalım,  Anlatın duyuralım. 
Yöneten: İlhan SİYAHTAŞ  İletişim: 05064790559
facebook: vansesi gazetesi
Tiwitter: VANSESIGAZETESI
 
 
Köşemi arayan Edremit TOKİ afet konutları sakinleri sorunlarının çözülmediğini,  seçimlerin gündeme gelmesiyle birlikte farklı çalışma ve duyumların gündeme geldiğini belirterek şunları söylediler: " Bizler evlerimiz depremde yıkıldığı için devlet tarafından yapılan TOKİ konutlarına taşındık.  İlginç olan depremzedelere yardımcı olması gereken belediye çeşitli bahanelerle,  geçmiş yönetime suçu atarak su abone bedelinin 350 lira olduğunu açıkladı.  Vatandaş olarak itiraz ettik ama nafile. Abone bedeli Türkiye'nin en pahalı su abone bedeli olduğu tespit edildi.  Mağdur vatandaşa yazık günah değil mi?   Edremit Belediyesinin fahiş su abone bedelini düşüreceği söylentileri ortalıkta geziniyor. Hatta bazı komşularımıza yatırmayın deniliyormuş bunlar doğru mu?  Nasrettin hocanın kaybolan eşeğini bulma hikâyesi misali bir uygulama mı yapılacak?  Bu arada suyu akmayan konutlarımıza AFAD tarafından tankerlerle su veriliyor.  Depolardan kullandığımız tanker suyu sayaçtan geçtiği için belediye vermediği suya karşılık abonelerinden su tüketim bedelini tahsil edecek mi? Öte taraftan basından öğrendiğimiz kadarıyla Edremit belediyesi kadınlar için park yapıyor. Park sadece kadınlar için mi olacak? Bu cazip fikir hangi ihtiyaçtan ortaya çıktı?  Edremit TOKİ konutlarında ağaçlar kurudu, çevre kirliliği, susuzluk, ulaşım sorunu, yanmayan yol aydınlatmaları,  sivrisinek sorunu aynı şekilde devam ediyor belediye bu konuda nasıl bir çözüm düşünüyor."
Edremit TOKİ konutlarında su abone bedeli vatandaşa" kazık" niteliğinde. Belediyenin abone bedeli konusunda katı tutumu çok yanlıştır. Meclis toplanır fahiş abone bedeli düşürülür. Belediye dile gelen sorunları çözmeli, vatandaşın sesine kulak vermelidir.
 

Bakmadan Geçme