Spor salonu ve yüzme havuzu hizmete açıldı

Edremit Uygulama Oteli'nde yapılan yüzme havuzu ve kapalı spor salonunun hizmete açılışı törenle gerçekleştirildi.

Vali Ozan Balcı'nın katıldığı törende, havuzda yüzen çocukları izleyen Vali, kapalı spor salonunda da voleybol oynayan gençlerle bir araya geldi. Vali Balcı, hayata geçirilen Spor Van projesiyle her çocuğun bir spor dalıyla uğraşmasını veya iyi bir izleyici olmasını hedeflediklerini belirterek, Van'da spor adına önemli yatırımlar yapıldığını vurguladı.

Vali Balcı, yaptığı konuşmada, 23 adet butik spor salonu, 13 adet yüzme havuzu, 300 okula voleybol ve basketbol sahaları, 50 milyon TL değerinde spor malzemesi ve 75 adet halı saha yapıldığını ifade etti. Ayrıca, spor alt yapısına katkı sağlarken malzeme desteği verdiklerini ve sporun toplumun her kesimine yayılması için çaba gösterdiklerini dile getirdi. 

Vali Balcı, yapılan faaliyetlerin geleceğe yönelik yatırımlar ve sporun gelişimi için atılan tohumlar olduğuna inandığını ifade etti. Gelecek yıllarda Van'ın çocukları ve gençlerinin spor alanında büyük başarılara imza atacağına olan inancını da paylaştı.

Törene Vali Yardımcısı Yavuz Arslan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras, Gençlik Spor İl Müdürü Yalçın Özdemir, antrenörler, eğitmenler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme