SPOR KULÜPLERİNE ÜCRETSİZ HALI SAHA

Van’ın Erciş Kaymakamlığı tarafından SODES projesi kapsamında yatırılan kapalı halı sahanın öğrenci ve spor kulüplerine ücretsiz hizmet vereceği bildirildi.

Sahil Kent Mahallesi’ndeki Erciş Gençlik Spor Müdürlüğü arazisinde hizmete giren halı sahanın açılışını Kaymakam Barboros Baran yaptı. Kaymakam Baran daha sonra ilçede yaşları 50’nin üzerinde olan eski futbolcuların oluşturduğu takımla birlikte dostluk maçı oynadı. 8-8 berabere biten maçta ilçe kaymakamı 3 gol attı. Maçtan sonra odun sobası üzerinde kestane pişirip futbolcular ile birlikte yiyen Kaymakam Baran, hizmete açılan halı sahanın haftada yaklaşık 500 öğrenciye ücretsiz hizmet vereceğini söyledi. Spor tesisinden futbol takımlarının da ücretsiz yararlanacağını kaydeden Kaymakam Baran, “Çocuklarımız boş zamanlarını ve beden eğitimi derslerini daha nezih ve güvenilir bir ortamda geçireceklerdir. Halı sahanın ücretsiz olması da öğrencilerimiz için son derece önemlidir. Tesislerden futbol takımlarımızda istifade edecektir. Halı sahanın yapımında büyük emeği olan ilçe spor müdürümüze huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.
Erciş Gençlik Spor Müdürü Abdulselam Elçi de, ilçe için yapacağı hizmetlerden mutluluk duyduğunu belirterek, spor tesisinin ilçe halkına ve öğrencilere hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Bakmadan Geçme