Seyyar dondurmacı iftar yolunda canından oldu

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde motosikleti ile iftar için evine yetişmeye ve bir arazi aracının çarpması sonucu yaralanan çalışan seyyar dondurmacı, kaldırıldığı hastaneye hayatını kaybetti.

Kaza İzmit Umuttepe yolu Baki Komsuoğlu Bulvarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Baki Komsuoğlu bulvarından İzmit istikametine gitmekte olan Elif Ö. idaresindeki 41 RR 550 plakalı lüks arazi aracı, Üçtepeler mevkiinde yan yoldan ana yola çıkmak üzere olan Muammer Erdoğan (56) idaresindeki seyyar dondurmacı motosikletine çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürüklenen seyyar dondurmacı ağır yaralanırken kazayı görenler durumu jandarma ve 112 ekiplerine haber verdiler. Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralı dondurmacı Muammer Erdoğan daha sonra ambulansla Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza yapan dondurmacının motosikletindeki dondurma ve dondurma külahları ise yola saçıldı.

Hastaneye kaldırılan yaralı seyyar dondurmacı Muammer Erdoğan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Erdoğan’a çarpan lüks arazi aracının sürücüsü Elif Ö. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Hayatını kaybeden seyyar dondurmacının 6 çocuğunun olduğu, köylerde dondurma satarak geçimini sağladığı ve 21 yıl önce geçirdiği başka bir trafik kazasında ise eşini kaybettiği öğrenildi.

Hayatını kaybeden seyyar dondurmacı Erdoğan’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık Morguna kaldırılırken, kazada yola saçılan malzemelerini ise yakınları tarafından kaldırıldı. Jandarma ekipleri kaza hakkında inceleme başlattı.

Bakmadan Geçme