SELMA BİÇEK ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Selma Biçek, Erciş, Özalp, Saray, Gürpınar, Muradiye ve Çaldıran ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Basın Bülteni

AK Parti Van Milletvekili aday adayı Selma Biçek ziyaretlerini sürdürüyor. Edremit, Tuşba, İpekyolu  ve Gevaş ilçe ziyaretlerinin ardından Erciş, Özalp, Saray, Gürpınar, Muradiye  ve  Çaldıran ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Selma Biçek yoğun ilgiyle karşılandı.

Özalp İlçe Başkanı Ercan Ağar, “Selma hanımın ziyareti bizleri mutlu etmiştir, çalışmalarını biliyor kendisini takdir ediyoruz yolu açık olsun inşallah” dedi.

Saray İlçe Başkanı Yılmaz Bilmez “Selma hanımın Van’da yaptığı çalışmaları bizlerde sosyal medya ve haberlerden takip ediyoruz Allah yolunu açık etsin bizlerde bu kutlu yolda kendisine başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Biçek’in bir sonraki durağı Erciş İlçe Başkanlığı oldu, İlçe başkanı Muhlis Yeşilbaş’ı makamında ziyaret ederek yaptığı ve yapacağı çalışmaları anlattı, Başkan Yeşilbaş,  Selma Başkanımız Van için önemli bir değer bugünkü ziyaretleri bizleri mutlu etmiştir, Allah yolunu açık etsin başarılar diliyoruz dedi.

Ardından Muradiye İlçe Başkanı Mehmet Nesim Yavrutürk’ü ziyaretinde, Selma Hanımın yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz, kendisi Van için ilçelerimiz için özellikle kadın aile ve çocuklar için bir şans, yaptığı çalışmalar takdire şayan bizlerde kendisine  tam destek diyoruz,başarılar diliyoruz  yolu açık olsun.

Çaldıran İlçe Başkanı  Ali Çiftçi, Selma başkanımızın yaptığı çalışmalar ilçemizdeki kadınlarımız içinde büyük önem arz etmekte başarılar diliyor bu kutlu yolun ilimize ve kendine hayırlı olmasını diliyoruz.

Biçek ilçe ziyaretlerinin sonuncusunu Gürpınar ilçesine gerçekleştirdi, AK Parti Gürpına ilçe başkanı Taha Güngör, kadınların güçlü sesi Selma Biçek’in bugünkü ziyareti bizleri ziyadesi il mutlu etmiştir kendisine bu kutlu yolda başarılar diliyoruz.

Biçek yaptığı açıklamada ilçe teşkilatlarımızı ziyaretlerimiz bitti STK sivil toplum kuruluşu ziyaretlerimiz devam edecek, ziyaret ettiğimiz her yerde çok olumlu tepkilerle karşılaşıyoruz, gerek teşkilatlarımız  gerek STK temsilcilerimiz aday adaylığımı değerlendirirken yaptığımız işleri ben söylemeden onların bana söylemesi beni çok mutlu etmekte, yaptığımız işlerin insanların üzerinde bu denli güzel etkiler bırakması mutluluk verici, gücüme güç katıyor.

Bizde insanımızdan aldığımız bu güçle çıktığımız bu yolda emin adımlarla yürümeye, insanlarımızın hizmetkârı olmaya devam edeceğiz.

Bakmadan Geçme