• Haberler
  • Sağlık
  • Şehit Rıdvan Çevik Devlet Hastanesinde yara bakım eğitimi verildi

Şehit Rıdvan Çevik Devlet Hastanesinde yara bakım eğitimi verildi

Van İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Ayhan Oruç, Erciş Şehit Rıdvan Çevik Devlet Hastanesinde sağlık çalışanlarına yönelik yara bakım eğitimi verdi.

Van İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Ayhan Oruç, Erciş Şehit Rıdvan Çevik Devlet Hastanesinde sağlık çalışanlarına yönelik yara bakım eğitimi verdi. Eğitime, yoğun bakım üniteleri, palyatif servis, ameliyathane, doğumhane, evde bakım ve diğer ilgili servislerden çok sayıda sağlık personeli katıldı.

Hastane idaresinin de katılımıyla gerçekleştirilen eğitimde, yara bakım sürecinin öncesi, sonrası ve tedavi süreci hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Ayhan Oruç, yara bakımında en güncel yöntemler ve uygulamalar üzerine kapsamlı bir sunum yaparak, sağlık personeline önemli bilgiler aktardı.

Eğitimde konuşan Oruç, "Yara bakımı, hastalarımızın iyileşme sürecinde kritik bir öneme sahiptir. Doğru yöntemlerle yapılan bakım, iyileşme sürecini hızlandırırken komplikasyonları da azaltır. Bugün burada, en güncel bilgiler ve teknikler hakkında bilgi paylaşarak, hastanemizdeki sağlık hizmetlerinin kalitesini daha da yükseltmeyi hedefliyoruz," dedi.

Eğitime katılan sağlık personeli, bu tür eğitimlerin mesleki gelişimleri açısından çok değerli olduğunu belirterek, Ayhan Oruç'a teşekkür etti. Hastane idaresi de bu tür eğitimlerin düzenli olarak devam edeceğini ve sağlık çalışanlarının bilgi ve becerilerini güncel tutmanın önemine vurgu yaptı.

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme