Şehir İttifakı adaylarını açıklıyor

Saadet Partisi ve Gelecek Partisi tarafından kurulan Şehir İttifakı, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve diğer ilçe belediye başkan adaylarını bu hafta içi açıklıyor.

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçim çalışmalarını sürdüren Şehir İttifakı Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve diğer ilçe belediye başkan adaylarını bu hafta içi kamuoyuna duyuracak.  

Saadet Partisi İl Başkanı Özay İlhan yaptığı açıklamada, “Vanlı seçmenlerimize alternatif olmak için çıktığımız yolda Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızı ve diğer ilçe belediye başkan adaylarımızı Vanlılara duyuracağız. Adaylarımızın tümü Van’ın caddelerini, sokaklarını, sorunlarını bilen isimlerden oluşuyor. Allah’ın izniyle seçimleri kazanarak ilimizi hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

“ADAYLARIMIZ BİRBİRİNDEN GÜÇLÜ İSİMLERDEN OLUŞUYOR”

Güçlü adaylarla seçime girdiklerini belirten İlhan, “Yerel seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Van’ımızın trafik, oto park, çevre yolu, stadyum, ulaşım, 18. madde, barınma, otogar gibi birçok sorunu bulunmaktadır. Şehir İttifakı olarak güçlü adaylarla sorunlarımızın tümünü çözmek için geliyoruz. İlimizde seçimler geçmişten bu yana iki parti arasında geçmekteydi. Biz Saadet Partisi ve Gelecek Partisi olarak halkımıza üçüncü bir yol sunduk. Halkımıza hizmet etmek için geliyoruz. 31 Mart tarihinde yapılacak seçimlere birbirinden güçlü isimlerle giriyoruz. Allah’ın izniyle seçimleri kazanarak ilimizin kalkınmasına, gelişmesine katkı sunacağız. Van için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız. Çünkü 2016 yılından bu yana kayyum tarafından yönetilen belediyeler geldiğimiz noktada hizmet üretmiyor. İnsanların sorunlarını çözmekten acizler. Vatandaşlarımız belediye hizmetlerine ulaşmak istiyor. Van’ın daha fazla kaybedecek zamanı yoktur. Van’ımızın sorunlarının çözümü için halkımızdan destek bekliyoruz. Tercihlerini Şehir İttifakından yana kullansınlar. Van’ı Milli Görüş belediyeciliği anlayışıyla hak ettiği yere getireceğiz. Bu hafta içi düzenleyeceğimiz basın toplantısıyla Van Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere diğer ilçe belediye başkan adaylarımızı halkımızla paylaşacağız. Hayırlı olmasını dilerim” dedi. 

Şehir İttifakı daha önce İpekyolu Belediye Başkan Adayı Yılmaz Kılıç, Erciş Belediye Başkan Adayı Ömer Fidan ve Edremit Belediye Başkan Adayı Halit Bitik’in ismini açıklamıştı.

KAYNAK: VANSESİ HABER BURHAN ERGİN

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme