Şampiyon Plan Proje Ve İmar Müdürlüğü

İl Özel İdaresi birimler arası futbol turnuvası final müsabakası ile son buldu. Turnuvada 4 takım şampiyonluk için mücadele etti.

Rıdvan CAN
Van İl Özel İdaresi Yazı işleri Müdürlüğü Kültürel ve Sportif Faaliyetler Sorumlusu Sacit Solmaz  öncülüğünde her yıl düzenlenen birimler arası futbol turnuvası  final müsabakası ile   tamamlandı.
Yaklaşık 4 hafta süren turnuva müsabakaları İl Özel İdaresi çim sahasında yapıldı. Turnuvada 4 takımın kıyasıya mücadele etti. Turnuva finali önceki gün Plan Proje ve İmar Müdürlüğü ile Genel Sekreterlik arasında oynandı. Çekişmeli ve zevkli geçen finalde rakibini 4-2'lik skorla yenen Plan Proje ve İmar Müdürlüğü takımı turnuvanın şampiyonu oldu.  Turnuvada 2'liği Genel Sekreterlik, 3'lüğü ise, İşletme Su Kanal Hizmetleri olurken turnuvanın en centilmen takımı Köy ve Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, en golcü futbolcusu 12 golle gol kralı olan İşletme ve Su Kanal Hizmetleri futbolcusun Müslim Öztürk, oldu.  Final maçını İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ferit Dağdeviren, Genel Sekreter Yardımcıları İzzettin Polat ve Nihat Arpa, İl Genel Meclis Başkanı Öner Yiğit, TFFHGD Van Şube Başkanı Erol Akyürek, İl Özel İdaresi Şube Müdürleri ve personelleri, Sayıştay Uzmanı Denetçi Süleyman Emre Akdağ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir izledi.Turnuvayı değerlendiren Sacit Solmaz,  katılımcı takımları tebrik ederek," Bugün burada yaklaşık 4 hafta süren birimlerarası futbol turnuvasının tamamladık. Son derece çekişmeli ve güzel maçlar oynandı. Turnuvaya renk katan birimlerimize,  futbolculara, hakemlere ve futbolseverlere teşekkür ederiz. Turnuvayı düzenlememizin asıl amacı kurum içinde sosyal etkinlik yaparak birlik beraberliği sağlamak, birimler arasında kardeşliği pekiştirmektir. Centilmence ve dostça geçen turnuvamız amacına ulaşmıştır" dedi.

Cahit  Ayçiçek Unutulmadı

Turnuvada bir  süre  önce  Balıkesir'de  hayatını kaybeden eski   İl Özel İdare   futbolcularından Cahit  Ayçiçek de  unutulmadı.  Arkadaşları turunuvanın oynadığı  sahanın koruma  tellerine"  Cahit  Ayçiçek  Seni Unutmayacağı" İl Özel İdare  Personelleri" yazılı pankart  astılar.  

Bakmadan Geçme