Şampiyon Erciş Belediyespor

Erciş Belediyespor play off grubunda rakiplerini eleyerek şampiyon oldu. Erciş Belediyespor Başkalespor ile 4 Nisan Cumartesi günü Bölgesel Amatör Lig’e yükselme maçı için Van Atatürk Şehir Stadında karşı karşıya gelecek.

RIDVAN CAN

Play-Off’ta geçen hafta en yakın takipçisi TEİAŞspor’u 2-1 yenerek şampiyonluğunu evinde oynayacağı Yolspor maçına bırakan Erciş Belediyespor ligde iddiası kalmayan Yolspor’un Erciş’te oynanması gereken maça çıkmaması üzerine ligin tamamlanmasına bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Erciş Belediyespor, Bölgesel Amatör Ligde mücadele ederek bu sezon ligde kalmayı başaran Van Başkalespor ile Bölgesel Amatör Lig’e çıkma mücadelesi için 4 Nisan Cumartesi günü Van Atatürk Şehir Stadında karşılaşacak.  

 

“Kazanmak için elimizden geleni yapacağız”

Erciş Belediyespor’un tecrübeli antrenörü Mahmut Büyükaslan, sezon başında hedefleri olan şampiyonluğa ulaştıklarını belirterek , "Futbol takımımızın bu sezonki ilk hedefi grupta şampiyon olmaktı. Böylesine zorlu bir gruptan takımımız namaglup şampiyon oldu. 4 Nisan’da Van’da Başkalespor ile zorlu bir 90 dakika oynayacağız. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız.  Müsabakanın iki takım için dostça centilmence geçmesini diliyorum.  Hak eden kazansın. Takımda görev alan yönetilerimizi  ve oyuncularımızı tebrik ediyorum" dedi.

 “Bal Ligini İstiyoruz”

Erciş Belediyespor Kulüp Başkanı Murat Şebap ise, “BAL Ligini hedefliyoruz. Bunu başaracak futbolcu kardeşlerimiz, bize inanan destek veren taraftarımız var. 4 Nisan’da Başkalespor ile oynayacağımız final maçını kazanarak  2015-2016 sezonunda BAL Liginde  mücadele edeceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme