Şair yazar Yaşar Adıyaman okuyucularıyla buluşuyor

Vanlı şair-yazar Yaşar Adıyaman, Van'ın en köklü gazetesi Vansesi Gazetesi ve KİKA Kitap Kafe işbirliğiyle Van AVM'de okuyucularıyla buluşarak kitaplarını imzalayacak.

Burhan Ergin

Van’ın kültür ve sanatına büyük katkı sunan Van Şair ve Yazarlar Birliği (VAYAB ) Başkanı şair yazar Yaşar Adıyaman, 1 Temmuz Cuma günü saat 14:00’da Vansesi Gazetesi ve KİKA Kitap Kafe işbirliğiyle Van AVM’de okuyucularıyla buluşuyor.

Kitaplarını okuyucuları için imzalayacağını belirten şair yazar Adıyaman, “Geçtiğimiz hafta Van TSO’da düzenlediğimiz imza günü ve söyleşi çok güzel geçmişti. Okuyucularımla buluşarak hasret giderdim. Bu zamana kadar ilimizin kültürüne ve sanatına katkı sunmak için elimden gelen gayreti sarf ettim. İnşallah bundan sonra da devam edecek. İlimizin kültür ve sanatta hak ettiği yere gelmesi için gençlere öncülük ederek yazmaya devam edeceğiz. Van’ımızın köklü gazetesi Vansesi Gazetesi ve KİKA Kitap Kafe işbirliğiyle Van AVM’de 1 Temmuz Cuma günü saat 14:00’da düzenleyeceğimiz imza gününe herkesi davet etmek istiyorum” dedi.

 

Bakmadan Geçme